Reklaam sulgub sekundi pärast

Mehed ja nende seksimured

Sel ajal kui sa muretsed, et sinu väike kõhuvolt voodis armastatu käe alla ei satuks või et sa öösel kogemata ta kõrval ei norskaks, on meestel palju suuremad mured hinge peal. Siinjuures on välja toodud suvalises järjekorras kümme suuremat seksimure, millele nad otsivad vastuseid internetifoorumitest.

Sel ajal kui sa muretsed, et sinu väike kõhuvolt voodis armastatu käe alla ei satuks või et sa öösel kogemata ta kõrval ei norskaks, on meestel palju suuremad mured hinge peal. Siinjuures on välja toodud suvalises järjekorras kümme suuremat seksimure, millele nad otsivad vastuseid internetifoorumitest.

Mure nr.1 - Kuidas aru saada, kas naine sai orgasmi
Kui naine ei soovi sellest märku anda, siis ei saagi mees kunagi teada, kas naine saab orgasmi või mitte. Üht-teist saab siiski lugeda ka kehamärkidest -hingamisrütmist, muutustest keha liigutamises, aga orgasmi teeselda on ju ülilihtne. Seetõttu oleks kõige kergem küsida naiselt, kas ta tunneb midagi või mitte. 

Mure nr.2 - Kui oluline on naistele suurus
Üldiselt tunnistavad naised seda, et suurus ei ole kõige olulisem ja armastav ning hoolitsev suhtumine voodis kaalub mitmekordselt üle ajudeta supervarustusega mehe. Aga mis sinna parata, samaväärsete meeste puhul valiksime me ikka selle, kelle varustus on parem.

Mure nr.3 - Kondoomide ostmine
Enamus mehi häbeneb osta kondoome. Kõige piinlikum on seda teha toidupoest, milline normaalne mees seda teeks? Ja jumal hoidku selle eest, kui mõni tuttav naisterahvas juhtub seda pealt nägema. Tegelikult ei ole see sugugi häbiasi ja pigem näitab see meest positiivses valguses, et ta mõtleb ka seksi turvalisusele ja hoolib partnerist.

Mure nr.4 - Temake on voodis kogenum kui mees
Mehed valetavad tihti kokku rohkem partnereid, kuna oleks äärmiselt häbi teile tunnistada, et neil on olnud vähem voodikaaslaseid kui sinul. Nad ei mõista, et suurem arv ei tee neist paremat voodikaaslast. Rolli mängib suhte sügavus ja teineteise tundmine. Tegelikult on tihti nii, et väiksema partnerite arvuga mehed, kellel on see-eest olnud pikemad suhted, jagavad seksikunsti oluliselt paremini kui niinimetatud skoorijad.

Mure nr.5- Mis siis saab, kui ei tõuse
Meeste üks suurimaid häbisid on olukord, kus tal ei lähe kõvaks. Selle hetke tekkimise hirmus on nad pigem nõus seksist loobuma. Nad kardavad, et kui sa sellisele olukorrale tunnistajaks satud, on nende mehelikkus ja reputatsioon sinu silmis igavesti hävitatud. Isegi kui su mehel seda probleemi ei ole, siis oleks tark talle mõista anda, et kui see mõnikord ka juhtub, ei ole see mingi maailma lõpp.

Mure nr.6 - Äkki naine ei erutu piisavalt
Mehed tunnevad siiski muret ka selle üle, kui tugev on nende seksuaalne mõju naise üle. Mees kardab olukorda, kus olete juba pool tundi armatsenud ja oma suure erutuse juures avastab ta, et kaaslane pole märg.

Mure nr.7 - Kas tohib seksida päevade ajal
Võid oma meest rahustada teadmisega, et päevade ajal tohib küll seksida, kui ta on valmis selleks, et see ei pruugi just kõige hügieenilisem olla. Kuigi tavaliselt sellel ajal ei rasestuta, siis kindel ei või olla - eriti päevade lõpuosas. Võiks ikkagi kasutada kaitsevahendeid, sest päevade ajal satub iga bakter palju kergemini naise organismi ja võib põhjustada haigusi ja põletikke.

Mure nr.8 - Kas tihe onaneerimine võib muuta suguvõimetuks
Selle teema ümber liigub palju müüte ja kuulujutte, kuna vähesed julgevad sellest rääkida. Otse loomulikult ei mõju onaneerimine suguvõimekusele ja lisaks ei pea keegi eneserahuldamise pärast ennast halvasti tundma. Sellega tegelevad nii suhtes olevad kui ka vallalised mehed ja naised.

Mure nr.9 - Kuidas ma leian üles ta kliitori ja mis asi on G-punkt
Me teame väga hästi, et naise kliitor on väga tundlik koht ja mees, kes ei oska seda enda kasuks pöörata, on voodis nõrk. Siinkohal ei hakka me seletama, kus kohas kliitor asub - kui teie mees seda ei tea, siis seletage talle ise. G-punkt on aga selline koht, mida isegi paljud naised ei suuda leida. Väidetavalt teavad vaid 10% naistest seda asukohta, aga mees, kes selle esimesena avastab, saab vist küll elu parima sekspartneri tiitli.

Mure nr.10 - Kuidas seksida raseda naisega
Varem või hiljem kohtuvad enamus mehi selle probleemiga - mida tunneb ja mõtleb laps naise kõhus, kas seks võib beebit kahjustada ja mõned tulevad suisa nii tobeda mure peale, et äkki nad võivad last torgata vahekorra ajal. Üldiselt on ikka nii, et beebi on ema kõhus turvaliselt kaitstud ja kuni sünnitustegevus pole alanud, tuleb mõõdukas koguses seks vaid kasuks.
 

/Liisi Truu/