Reklaam sulgub sekundi pärast

MEHED KOMMENTEERIVAD: mis nende jaoks vahekorra ära rikub?

Meestele meeldib seks  see pole mingi tuumateadus ega riigisaladus ammugi mitte. Kuid uuringud kinnitavad, et esimene vahekord uue partneriga pole paljude meeste silmis kaugeltki ideaalne ja sinna pole kahjuks mitte midagi parata. Mida mehed üldse halva seksi all silmas peavad?

Selgub, et meeste jaoks rikub vahekorra ära see, kui nad ei saa orgasmi. Üldjuhul uue kallimaga linade vahel vallatledes seda ei juhtu, kuid erandeid siiski leidub. 

Uuringus osalenud meestest 41 protsenti peab halvaks seksiks just orgasmi ärajäämist ja lisaks väärib mainimist ka asjaolu, et üsnagi paljud mehed tahavad suhte alguses rohkem eelmängu. Lausa 36 protsenti meestest peavad puudulikku eelmängu halva seksi üheks tunnusjooneks.

Kusjuures meeste silmis rikub seksi ära ka see, kui nemad pakuvad naisele oraalseksi ning naine seejärel keeldub oraalseksi vastu tegemast.

Ka liigses koguses alkoholi tarbimine teeb seksi meeste jaoks kehvaks, sest enamasti ei ole nad sellises olekus võimelised korralikku erektsiooni saama.

Allikas: Your Tango