Reklaam sulgub sekundi pärast

Mehed muretsevad, mida sõbrad nende peenisest arvavad

Mis puudutab meeste kehasid ning peenise suurust, siis valmistab meestele suuremat peavalu see, mida arvavad sõbrad nende kohta, aga mitte partnerid, kirjutab Geniusbeauty.

Mis puudutab meeste kehasid ning peenise suurust, siis valmistab meestele suuremat peavalu see, mida arvavad sõbrad nende kohta, aga mitte partnerid, kirjutab Geniusbeauty.

Teadlased nimetavad seda nähtust "riietusruumi sündroomiks". Vastavalt juhtiva autori Annabel Chan´i sõnadele on suhteliselt vähe andmeid selle kohta, kuidas mehed oma keha tajuvad, sest enamik selle valdkonna teadusuuringuid on suunatud naistele. Tulemuseks on asjaolu, et mehed ei saa piisavalt nõu või abi, kui nad seda vajavad.

Melbourne ülikooli teadlased vaatlesid riietusruumi sündroomi lähemalt. Sündroom tähendab, et mehed muretsevad rohkem selle pärast, mida semud nende keha kohta arvavad, aga mitte tüdruksõbrad. Teadlased palusid 500 mehel esitada oma peenise mõõtmed. Lisaks küsiti neilt ka küsimusi, mille eesmärk oli luua seos peenise pikkuse, minapildi ja vaimse tervise vahel.

Meestel vanuses 18-76 aastat paluti täpsustada ideaalse peenise suurust ning seejärel võrrelda seda pikkusega, mida teised mehed nende arust kirja panid. Enamik mehi (65%) arvasid oma peenise pikkuse palju väiksemaks kui teised seda pakkunud oleks. Vabatahtlikelt küsiti samas ka, et kas nad usuvad, et mida pikem peenis neil on, seda paremad on nad voodis. Toetudes Chan`i raportile, siis muretsesid mehed rohkem selle pärast, mida semud nende peenisest arvavad, aga mitte selle üle, kas peenise suurus muudab nad paremateks armatsejateks.

 

Anneli Allikas