Reklaam sulgub sekundi pärast

MEHED ON RÄÄKINUD: millise naisega nad abielluda tahavad?

Mehed armastavad elada vabalt ja muretult, kuid nad tahavad end tunda ka vajatuna, nad soovivad olla olulised ning pälvida tunnustust. On tõsi, et naiste puhul vaadatakse esmajoones just välimust, ent pikemas perspektiivis ei mängi välimus enam sugugi nii olulist rolli. Mehed valivad endale naist hoopis teiste kriteeriumite järgi.

Millise naisega mehed siis abielluda tahavad? Men's Health paberväljaanne lasi meestel arvamust avaldada ning tulemusena selgus, et lisaks pilkupüüdvale välimusele otsivad mehed naist, kes oleks:

1. Enesekindel

Meeste silmis on enesekindlus väga atraktiivne omadus ning selge on ka see, et enesekindla naisega on lihtsam suhelda, sest tal ei ole komplekse.

2. Positiivne

Mitte ükski mees ei taha olla suhtes vinguva naisega ning sel põhjusel peetakse lugu just sellistest naistest, kes on positiivse ellusuhtumisega ja rõõmsad. Igas asjas leidub alati midagi positiivset ja see, milline on elu, on väga paljuski inimese enda kujundada. Rõõmus naine teeb ka mehel tuju heaks.

3. Hoolitsev 

Meestele meeldib naine, kes lausa tahab tema eest hoolitseda ja nende ühises kodus ise midagi teha, koristada ja kujundada. Kodu, mis on oma käe järgi loodud, teeb olemise soojaks ning tagab turvatunde tervele perele. Mehed tahavad sellises kodus elada.