Reklaam sulgub sekundi pärast

MEHED PALJASTAVAD: kõige kuumemad asjad, mida naine magamistoas teha saab

Mida mehed tegelikult seksikaks peavad? Kolmeteistkümne mehe käest uuriti, mis neid magamistoas kõige rohkem hullutab. Siin on nende vastused.

Mida mehed tegelikult seksikaks peavad? Kolmeteistkümne mehe käest uuriti, mis neid magamistoas kõige rohkem hullutab. Siin on nende vastused.

“Kõige seksikam on see, kui naine julgeb rääkida, mis teda erutab ja mida ta oma partnerilt tegelikult ootab.”

“Kord äratas mu naine mind suuseksiga - parim äratuskell maailmas!”

“Mu naine pani ükskord selga kleidi, mille lukk ulatus dekolteest kuni täitsa alumise ääreni välja. Sain ta ühe liigutusega lahti riietada.”

“Rääkisin oma naisega lõunal sellest, kui stressirohke päev mul oli. Koju jõudes ootas ta mind ilusas pitspesus, tõmbas mind lipsupidi magamistuppa ja korraldas seal midagi väga raju!”

“Naine on siis seksikas, kui ta on enesekindel. Nii oma keha kui ka kõige muu suhtes.”

“Mulle meeldib, kui naine voodis häält teha julgeb. Vaiksed hiired on mu suurim õudus — siis ei saa ju aru, kas meeldib või mitte. Eriti hea on enda nime kuulda.”

“Ausad mõnuhääled!”

“Naine, kes julgeb end mehe ees rahuldada. See on ausalt väga kuum!”

“Kindlasti enesekindlus. Kui su kallim end juba hommikul uksest välja minnes seksika ja enesekindlana tunneb, siis ajab see juba varajastel tundidel hulluks. Siis ei suuda terve päev muust mõelda, kui et saaks aga koju ja ta uuesti magamistuppa vedada.”

“Mu kallim ütles mulle seksi ajal, et ma olen nii kuradi hea. Ausalt ka, see oli parim motivaator, mida keegi mulle elus andnud on.”

“Kui ta oma nibusid silitab. Ma lähen täiesti hulluks!”

“Jalutasin magamistuppa ja ta ootas mind seal seksikas pesus. Meil polnud varem nii head seksi olnud.”

“Mulle meeldib, kui naine mulle kondoomi peale paneb ja mulle samal ajal otsa vaatab. Oeh...”

womenshealthmag.com