Reklaam sulgub sekundi pärast

MEHED PALJASTAVAD: kõige piinlikumad hetked oma naisega

Igas suhtes tuleb vahel ette halenaljakaid ning koomilis olukordi, kus üks osapool jätab endast üsnagi rumala mulje ning nüüd otsustati Redditi keskkonnas terve rida selliseid seiku ka avalikkuse ette tuua. Kõik juhtumid pärinevad elust enesest.

Igas suhtes tuleb vahel ette halenaljakaid ning koomilisi olukordi, kus üks osapool jätab endast üsnagi rumala mulje ning nüüd otsustati Redditi keskkonnas terve rida selliseid seiku ka avalikkuse ette tuua. Kõik juhtumid pärinevad elust enesest.

Allpool on välja toodud kolm tõeliselt koomilist olukorda, mis meestel oma naistega suhtes ette on tulnud:

1. Naine ütles mulle, et puud teevad tuult ehk siis tema arvates tekib tuul siis, kui puud okstega vehivad. Ma ei suuda siiamaani uskuda, et ta on terve elu nii arvanud, aga ta ütles seda mulle tõsimeeli, mis tähendab, et ta arvaski, et tuul tekib sel moel.

2. Rääkisime naisega tervislikust toitumisest ja kui jõudsime teemaga munadeni, tekkis naisel kiire mõtisklus munade päritolu kohta. Ta arutles kõva häälega selle üle, mis asjad munad üldse on ja kust need tulevad ning jõudis kiirelt järelduseni, et muna on taimne toit ning kuulub juurviljade gruppi. Mulle ei mahu see pähe, kuidas saab keegi sellist asja arvata.

3. Läksin koos naisega tšekki sularahaks vahetama. Naine andis tšeki ning temalt küsiti, kas ta soovib väikeseid või suuri kupüüre ja ta vastas, et ta tahab tavalisi. Mul on temaga sarnaseid olukordi elus mitmel korral ette tulnud ja vähemalt ei hakka temaga kunagi igav.