Reklaam sulgub sekundi pärast

MEHED PALJASTAVAD: MILLISED rinnad teevad naise võluvaks?

Naiste rindadest ei suuda ükski mees mööda vaadata ja kui dekoltee on ahvatlevalt avar, võib tekkida tunne, justkui mees midagi muud peale rindade üldse ei märkagi. Mitmed uuringud kinnitavad, et enamus mehi peavad naise juures kõige seksikamaks kehaosaks just prinkis rinnapartiid. Ent millised rinnanibud nende silmis seksikad on?

Naiste rindadest ei suuda ükski mees mööda vaadata ja kui dekoltee on ahvatlevalt avar, võib tekkida tunne, justkui mees midagi muud peale rindade üldse ei märkagi. Mitmed uuringud kinnitavad, et enamik mehi peab naise juures kõige seksikamaks kehaosaks just prinkis rinnapartiid. Ent millised rinnanibud nende silmis seksikad on?

Redditis tekkis sel teemal üsnagi põnev arutelu ning mehed avaldasid arvamust just naiste rinnanibude teemal.

"Mind huvitab palju rohkem see, et rinnad oleksid võimalikult suured ja loomulikud, mitte kirurgilisel teel suurendatud. Nibusid ma enamasti ei vaata, kuigi suured rinnanibud häirivad tõesti."

"Ma ei olegi vist kunagi ühegi naise rinnanibusid vaatama jäänud, pigem märkan üldpilti ja seda, kas rinnad on kehakujuga võrreldes suured või liiga väikesed. Aga kui mõtlema hakata, siis suured nibud tunduvad kuidagi ebaseksikad ja vanaemalikud."

"Mulle meeldib, kui naisel on väikesed rinnanibud, mida saab mõnusalt limpsida. Ka rinnapartii võiks pigem väike olla, just selline, et rind mahub peopesa sisse kenasti ära." 

"Mul on rinnanibudega kummaline fetiš! Jumaldan väikeseid nibusid ja kui need pluusi alt välja paistavad, on vaatepilt tõeliselt seksikas."