Reklaam sulgub sekundi pärast

“MEIE KAHEAASTANE LAPS on meie voodielu täielikult ära rikkunud!”

"Teil tundub olevat selline naistele mõeldud portaal ja ilmselt külastavad teie lehte ka paljud naised. Ehk oskab neist keegi mulle nõu anda või soovitada, mida ma tegema peaksin? Olen juba meeleheitel ja kui asi varsti ei lahene, siis ma ei näe muud võimalust, kui mõnda prostituuti külastada, sest ka minul on vajadused ja need vajavad rahuldamist," kirjutab Buduaarile Mart (nimi muudetud). 

Ta jätkas: "Nimelt oleme oma naisega koos olnud kuus aastat. Ta oli alguses voodis väga vaba ja metsik ning nautisime teineteist väga tihti ja igalpool, kus vähegi iha tekkis. Ma pole kunagi varem kohanud sellist naist, kes oma seksuaalsust ei häbeneks ning ta lasi mul ellu viia ka kõige pöörasemad fantaasiad. Olin kõrvuni armunud ja meie suhtes oli kõik hästi. 

Ühel hetkel tuli ka meil juttu lastest ja kuna olen alati isaks tahtnud saada ning aeg tundus õige, otsustasimegi kaitsevahenditest loobuda. Naine jäi üsna ruttu rasedaks, aga juba siis läks ta selliseks imelikuks ja ei tahtnud enam üldse seksida. Ta väitis, et on väsinud ja süda on paha ning igast muud hädad. Ma üritasin väga mõistev ja toetav olla, aga minu arust enamus kordadel polnud tal midagi viga, vaid ta lihtsalt üritas seksist kõrvale hiilida. See tegi mind kurvaks, aga leppisin sellega ja lohutasin ennast, et küll pärast sünnitust paremaks läheb. 

Pärast sünnitust ei saanud jälle mitu kuud seksida, sest naisel oli raske sünnitus ja taastumine võttis kaua aega. Kui palusin, et äkki ta siis rahuldaks mind muudmoodi, tuli ta väga harva mulle vastu. Enamus juhtudel pidin leppima porno vaatamise ja ise enda rahuldamisega. Endal hakkas ka juba imelik sedasi naisele peale käia ja seksi manguda, aga loomulik vajadus vajas ju rahuldamist. 

Igastahes on laps nüüdseks sünnist alates meie voodis maganud ehk siis kaks aastat ja meie voodis ei toimu sellest ajast alates peale magamise mitte midagi. Naine pole nõus last oma voodisse harjutama, kuigi see on lapsel olemas. Ta väidab, et laps pole nõus oma voodis magama, kuigi ta isegi ei viitsi tegeleda sellega ja seksida otse loomulikult lapse juuresolekul ei tohi, sest naise sõnul võib tütar selleks eluks ajaks trauma saada. 

Heal juhul õnnestub mul kord mitme kuu jooksul naine nii kaugele saada, et ta on nõus minuga seksima ja ka siis pean ma ruttu tegema, sest äkki laps satub meile peale või naine kurdab, et tal on nii palju majapidamistöid teha ja seks sööb niigi tema tihedast graafikust aega ära. Olen proovinud teda aidata kodutöödes, aga siis saan vaid sõimata, et ma teen kõike valesti ja parem on, kui ta teeb ise kõike. 

Ma ei oska enam midagi teha ega ette võtta. Olen proovinud naisega rääkida, aga ta ütleb, et tal pole lihtsalt isu ja soovitab mul ise ennast rahuldada. Aga see pole ju see! Ma tean, et ma ei tohiks sedasi mõelda, aga meie laps on meie seksuaalelu täielikult ära rikkunud ja selle tuksi keeranud. Ma ei näe enam muud võimalust, kui hakata prostituutide juures käima, sest ka mina vajan naiselikku hellust ja puudutust. Ja siis pole naisel küll kedagi peale enda süüdistada."

 

Buduaarile Mart