Reklaam sulgub sekundi pärast

MEIE ÕNNELIKU SUHTE 3 saladust: Anni ja Tomi Rahula

Muusik Tomi Rahula ja tema jalgpallikohtunikust abikaasa Anni on koos olnud 2011. aastast alates. Kaks aastat hiljem tegid nad oma suhte ka ametlikuks ning sõudsid abieluranda. Tänaseks kasvab Anni ja Tomi peres ka pisitütar Rubi, kes sel aastal juba kaheseks saab. 

Ilmselt kõik lapsevanemad teavad, kui oluline on lapse kõrvalt leida aega ka teineteise jaoks. Selleks, et suhe toimiks, peavad mõlemad osapooled sellesse panustama.

Anni ütleb, et enamustel inimestel on teatud positiivsed harjumused, uskumused ja tavad, mis suhte mõnusana hoiavad. "See oleneb kindlasti väga palju ka sellest, mida inimene suhtest otsib ja millised on inimeste iseloomud, harjumused või vajadused.

Meie õnneliku suhte kolm saladust (ei ole tähtsuse järjekorras): 

1. Austus!

Minule tundub, et väga paljud suhted jooksevad karile just sel põhjusel, et enda vastu nõutakse austust, aga teise soove, tundeid ei austata – olgu see läbi käitumise või sõnadega. Ja võib olla ka vastupidi, et end ei austata... Siia punkti võiks sobida veel põhimõte (küllap ei sobi see kõigile), et kunagi ei karjuta teineteise peale, asju ei loobita, uksi ei pagutata ja inetusi ei räägita – viimane tähendab, et inetult ei tohi rääkida teisest inimesest ehk ei võrrelda kellegagi, ei öelda halvasti, vaid räägitakse muredest ja probleemidest. Niisama enda välja elamine teise kaela ei too midagi head. Sõnu ei saa ju kunagi tagasi võtta, nii et nendega tuleb targasti tegutseda.

2. Teineteise hoidmine!

Nii otseses, kui ka kaudses mõttes. Õhtul kaissu või siis (teineteise hea tundmise põhjal) oskus õigel ajal sabast haarata ja kaaslasele meelde tuletada, et üks või teine inimene/olukord ei pruugi talle head teha... Selline teineteise õnnel ja meelerahul silma peal hoidmine. Me ju kõik tahame teha rohkem, jõuda kõrgemale või kaugemale.

3. Armastus!