Reklaam sulgub sekundi pärast

MEIE ÕNNELIKU SUHTE 3 saladust: Anu ja Matt

Kanadas elavad Anu ja Matt on koos olnud neli aastat ning eelmisel aastal sündis paari perre ka pisipoeg. Anu ja Matt tutvusid naise eestlasest sõbranna kaudu, kes viimasele eesti keelt õpetas. Sõbranna tõi Matti Anu poole eestlaste kogunemisele kaasa, sest mees tahtis ka teiste eestlastega tuttavaks saada. Mis on aga paari õnneliku ja tugeva kooselu saladuseks?

Hea tasakaal

Hetkel eriti päevakorras kuna meil on väike laps. Tasakaal iseendaks, paariks ning lapsevanemaks olemise vahel. Igale osale tuleb piisavalt tähelepanu jagada ning vahel selleks teadlikult aega võtta.

Rääkimine ja kuulamine

Teineteisega peab alati midagi rääkida olema ja ka nalja peab natuke saama, need kaks asja ei tohi aastate vältel kuhugi kaduda. Kuulamine, just teadlik ja mõttega, on aga see, mis vajadusel probleemidest üle aitab. Suhtes ei ole oluline see, et probleeme ei tekiks, vaid viis, kuidas neid lahendatakse.

Armastus

Paneb teineteist vaadates silmad särama ja teeb seest soojaks. Tekitab hea ja turvalise tunde. Kui see on olemas, tuleb kõik muu juba peaaegu iseenesest.