Reklaam sulgub sekundi pärast

MEIE ÕNNELIKU SUHTE 3 saladust: Kaisa Abner ja Raigo Kuusnõmm

Armastus ei hüüa tulles ja kui ta tuleb, siis vastu võidelda ei ole mõtet, sest niivõrd tugevaid tundeid kontrollida ei saa. Bikiinifitnessiga tegelev Kaisa Abner ning tema kulturistist kallim Raigo Kuusnõmm on oma olemuselt nagu öö ja päev, ent sobivad kokku justkui valatult.

Saaremaalt pärit Raigo on leebe ja rahuliku iseloomuga, Kaisa aga sõna otseses mõttes tulekera, mida kontrollida ei suuda keegi.

Kuid mis hoiab koos kahe täiesti erinevat inimest? Loe Kaisa ja Raigo õnneliku suhte saladustest allpool:

1. Suhtes sa pead saama olla sina ise.

Väljaspool kodu me mängime erinevaid rolle ja kanname paratamatult maske. Kodu peaks olema koht, kus sa saad olla sõna otseses mõttes alasti, haavatav ja tunda ennast mugavalt.

2. Seks.

Oleme ausad: kui ikka kehakeemia ei klapi, siis ei klapi mitte miski. Naine, kes voodis karjub, see väljaspool voodit väga ei karju – pange tähele! Olete näinud närvilist meest, kes just saanud on? Ega ei usu küll.


3. Üksteise ambitsioonide ja elustiili toetamine.

Kui su kaaslane aitab sul elada enda unistuste elu ja kasvada inimesena, mida muud sa oskaksid üldse tahta? Kõige tobedam asi, mida ma üldse on näinud olen, on paarid, kes elu eest üritavad üksteist tagasi hoida ja ketti panna – miks?