Reklaam sulgub sekundi pärast

MEIGIPROFID: 4 inetut viga, mida paljud naised teevad

Enamus naisi meigivad end iga päev ning seda muidugi selleks, et varjata oma iluveakesi ning näha võimalikult kaunis välja. Paraku võib vale meik meid hoopis inetumaks muuta ja vanusele hoobilt kümme aastat juurde lisada. Professionaalsed jumestuskunstnikud on õnneks väga hästi kursis enimlevinud meigivigadega, mida naised teevad ning seetõttu tasubki nende nõuandeid kuulda võtta.

Enamik naisi meigib end iga päev ning seda muidugi selleks, et varjata oma iluveakesi ning näha võimalikult kaunis välja. Paraku võib vale meik meid hoopis inetumaks muuta ja vanusele hoobilt kümme aastat juurde lisada. Professionaalsed jumestuskunstnikud on õnneks väga hästi kursis enimlevinud meigivigadega, mida naised teevad, ning seetõttu tasubki nende nõuandeid kuulda võtta.

Allpool on välja toodud jumestuskunstnike soovitused, kuidas end meikida nii, et sa tõepoolest kaunis ja naiselik välja näeksid:

1. Ära unusta kulmusid

Alati, kui end meigid, pööra tähelepanu ka kulmudele. Kui kulmukarvad on hõredad ja toonilt heledad, siis tasub neid sobiva värviga jumestada ja kuju harjaga paika seada. Kaunid kulmud raamivad nägu ja lisavad ilmet.

2. Vali õige valgus

Meikida tuleks loomuliku valguse käes, sest vaid nii õnnestub sul end meikida nii, et tulemus kaunis jääks. Vales valguses meikimine võib vägagi nukralt lõppeda ja sa näed välja kõike muud kui loomulik.

3. Väldi ekstreemsusi

Liiga kitsad kulmud, liiga tumedad kulmud, paks silmameik või ebaloomulik jumestus ei tee kedagi kaunimaks. Meikimise eesmärk võiks olla oma loomuliku ilu rõhutamine ja lõpptulemus võiks olla selline, et sinu jume on ühtlane, silmad rõhutatud, kulmud hooldatud ja huultele piisab ka kergest läikest.

4. Ära lange iga meigisoovituse lõksu

YouTube'i videotes ja Instagramis näed sa sageli meike, mis on väga tugevad ja muidugi ka efektsed, ent päris elus ei mõju need loomulikuna. Paks meik ei tee sind ilusaks ja sellest tuleks aru saada. Eesmärgiks ei tohiks olla oma välimuse muutmine nii, et inimesed ei tunne sind tänaval äragi. 

Allikas: elle.com