Reklaam sulgub sekundi pärast

“Mendi” Anna võitleb kilodega nii seriaalis kui päriselus

Telesaatest "Tantsi tagumik trimmi" tuntust kogunud rõõmsameelne Anna Jankelevitš on juba mõnda aega näitlejaametit pidanud. Nimelt sai Anna eelmisel aastal politseikomöödias "Ment" Relika Solnoskova rolli ja see tuleb tal lausa suurepäraselt välja. Buduaar sai Annaga paari päeva eest kokku ning uuris, kuidas tal läheb - jutuks tuli Anna uus ja tervislikum eluviis ning lisaks pärisime ka seda, kuidas Anna alati nii rõõmsas tujus on - kas tõesti mitte miski ei kurvasta teda? 

Telesaatest "Tantsi tagumik trimmi" tuntust kogunud rõõmsameelne Anna Jankelevitš on juba mõnda aega näitlejaametit pidanud. Nimelt sai Anna eelmisel aastal politseikomöödias "Ment" Relika Solnoskova rolli ja see tuleb tal lausa suurepäraselt välja. Buduaar sai Annaga paari päeva eest kokku ning uuris, kuidas tal läheb - jutuks tuli Anna uus ja tervislikum eluviis ning loomulikult tema rõõmsameelsus.

Et kevadsoojus on sel aastal visa tulema, teavad kõik ja ka Anna tunnistab, et tal on külmast kõrini. "Ma nii ootan suve ja sooja päikest. Ma pole kunagi olnud talve inimene, see pime ja rõske aeg - üldse ei meeldi," nendib Anna, kes jahedale kevadele vaatamata on äärmiselt rõõmus ning ka tema värvilisest riietusest kiirgab vaid positiivsust.

Ja kui teema juba riietele läks, siis Anna tunnistab, et ta otsustas mõni aeg tagasi oma kehakaalu taas käsile võtta just seetõttu, et ta leidis kapist vaid paar korda kantud riideid, mis talle paraku enam selga ei läinud. "Ma vaatasin jah, et ilus asi ju, aga vot ei lähe selga enam. Nii otsustasingi, et võtan kümme kilo alla ja selleks kulus mul kolm kuud ainult. Nüüd need riided lähevad selga ilusti, aga kui ma juba kümme kilo sain maha, siis mõtlesin, et võiks tegelikult veel kümme kilo maha võtta. Ega ma ei kiirusta üldse sellega, võtan täitsa rahulikult," naerab Anna ning vaatab meie kõrval oleva saiakeste kandiku poole. "Kusjuures ma enne just sõin ühe saiakese ära, pärast seda vestlust söön veel paar," naerab Anna ja jätkab: "Midagi ei tohi endale täielikult keelata, see ei lõppe hästi, üldiselt söön tervislikult muidugi," nendib Anna ja räägib trennitegemisest: "Käin praegu viiel päeval nädalas jõusaalis, minu töö lõppeb kell kuus õhtul ja pärast seda lähengi. Sõidan seal tavaliselt jalgrattaga umbes tund aega ja siis teen veel mõningaid harjutusi. Eratreenerit ega toitumisspetsialisti mul vaja pole, sest sain trimmisaatest nii palju infot, et võiksin ise toitumisnõustajaks hakata," muigab Anna särasilmil. 

Uurime, kas Anna siis pärast pikka tööpäeva väsinud pole? Kuidas ta viitsib pärast seda veel trenni minna? "Muidugi olen väsinud, aga kui ma endale eesmärgi sean, siis vot nii on. Siis ma lihtsalt järgin seda. Aga no eks vahel on ikka juhtunud, et trenn jääb vahele, näiteks paar päeva tagasi ma sõitsin pärast tööd trenni, parkisin auto ära ja no ei olnud seda tuju, et tahaks hullult trenni teha. Ja nii ma siis sõitsingi hoopis koju," naerab Anna, kes on ehe tõestus sellest, et elu tuleb nautida ning ennast piinata ei ole lihtsalt mõtet. Tasa ja targu ja küll kõik eesmärgid saavad saavutatud!

Igakord, kui Annat näeme, on ta alati nii positiivses tujus. Kuid millal Anna viimati nuttis ja kas ta üldse nutab? "Muidugi olen vahel kurb ka ja nutan isegi. Just mõni aeg tagasi puhkesin saate võtetel nutma, tegelikult nutsin nii mina kui ka minu saate partner Rein Paabel," tunnistab Anna ja räägib situatsioonist lähemalt: "Ühesõnaga meil on saates selline tegelane, keda kutsume staarkaebaja Leidaks. Ta on vana inimene, kes on täiesti üksi - tal pole sugulasi, kes külas käiksid ega ka lähedasi sõpru. Ja ta teeb meile pidevalt väljakutseid, et lihtsalt tähelepanu saada ja suhelda. Hiljuti ühes saates oligi selline koht, kus ta tegi meile taas väljakutse, läksime siis kohale ja selgus, et ta kutsus meid välja, sest tal oli sünnipäev ja ta oli ihüksi. Me vabandasime, et meil pole ju kingitust ja siis ta ütles, et meie kohalolek ongi tema suurim kingitus - lihtsalt et me tema sünnipäeval seal oleme. Ja nii minul kui ka Reinu osatäitjal hakkasid pisarad päriselt ka voolama. Tead ju küll, et see olukord on lavastatud ja pole päris, aga samas me teame kõik, et meie ümber on nii palju inimesi, kes päriselt ongi üksi. Paratamatult tulid mul kurvad mõtted pähe ja tekkis seos päris eluga," tunnistab Anna, et vahel on pisaraid võimatu tagasi hoida.

Karin Karu