Reklaam sulgub sekundi pärast

Merily Timmer äärmuslikke dieete ei poolda ja kaloreid ei loe

Noor ja energiline Merily Timmer, kes oli mõnda aega ka Tallinna Televisiooni noortesaates TNTV reporteriks, pole kunagi äärmuslikke dieete pooldanud. Buduaar uuris, kas ja kui palju Merily oma söömist jälgib ja milliseid trenne ta tema armastab.

Noor ja energiline Merily Timmer, kes oli mõnda aega ka Tallinna Televisiooni noortesaates TNTV reporteriks, pole kunagi äärmuslikke dieete pooldanud. Buduaar uuris, kas ja kui palju Merily oma söömist jälgib ja milliseid trenne ta armastab.

Suur dieedipidaja Merily pole, pigem pooldab ta vajadusel lihtsalt oma menüü korrigeerimist. "Ma arvan, et dieetidega ei tohiks liiale minna. Ma ise pole kunagi suutnud päris korralikku dieeti pidada. Pigem lihtsalt natuke vaatan, mida söön ja mida mitte ning üritan rohkem tervislikult süüa."

Tõsist trenni Merily paraku teha ei saa, kuid ujumine ja pikad jalutuskäigud on talle alati meeldinud. "Ma ei ole üldse suur trenniskäija. Paraku on mul liigeste reumaatiline põletik, mis piirab mu trennitegemist päris korralikult. Nooremana tegelesin aktiivselt spordiga, kergejõustikuga tegelesin päris kaua! Teinekord käin jõusaalis, teen harjutusi, mis ei tee liiga mu liigestele, või käin lihtsalt ujumas. Suviti armastan rannas jalutada."

Mis söömisesse puutub, siis Merily endale suuri piire ette ei sea, kui millegi järele isu on, siis seda ta endale ka lubab. "Mul käib söömine rohkem tujude järgi. Mõni päev tunnen, et vot täna on kohe see päev, kus tahaks rämpstoitu süüa! Üldiselt ma ikka üritan tervislikumalt süüa  ja neid rämpstoidupäevi võimalikult vähe endale lubada. Ma arvan, et kõike peaks sööma, mida hing ihaldab ja ei peaks nii palju põdema kalorite pärast, sest kui sa endale meeldid sellisena, nagu oled, siis meeldid ka teistele," ei leia Merily mingit põhjust kalorite lugemist alustada.

Karin Karu