Reklaam sulgub sekundi pärast

MERLYN UUSKÜLA rääkis, mida see muutus tema elus tegelikult tähendas

Armastatud lauljatar Merlyn Uusküla ja tema elukaaslane Marko said selle aasta 1. oktoobril esmakordselt lapsevanemateks, mil perre sündis kauaoodatud pisipoeg. Uuele ilmakodanikule pandi nimeks Ralf Hubert. Tänaseks on Merlyn juba pisut enam kui kaks kuud oma uue rolliga harjuda jõudnud ning eile käis noor ema "Õhtu" saates oma tegemistest lähemalt rääkimas.

Lauljatar tõdeb, et ta ei arvanud, et emaks saamine tema elu nii palju muudab. Alguses oli uue elukorraldusega harjumine üsnagi keerukas. "Kui sa oled harjunud uksest välja minema siis, kui sa ise tahad, siis nüüd pean arvestama oma beebi vajadustega. Tema uneaeg, tema söögid. See ei ole meelakkumine,"tõdeb Merlyn.

Iseloom on Uusküla pisipojal hea, kuid pääsu pole ka jonnist. "Kui on jonni, siis on ikka täiega jonni, iseloomu tal on,"muigab noor ema.

Kui aga pisipoeg naeratab, siis see korvab lauljatari sõnul kõik unetud ööd. "See väike naeratus, mis sealt tuleb, see korvab kõik selle raske."

Ajapikku on Merlyn ja Ralf Hubert teineteist tundma õppinud ja see omakorda teeb kõik juba palju kergemaks. "Nüüd tõesti, kui on jonn, siis ma saan selle jonni palju kiiremini maha rahustatud ja kui on mähkmevahetus, siis saan ka selle kiiremini tehtud."