Reklaam sulgub sekundi pärast

MERLYN UUSKÜLA võttis vastu tähtsa otsuse

Sellel nädalavahetusel on Buduaari turg Kultuurikatlas, kus kahel päeval toimub suur ostupidu. Laulja Merlyn Uusküla tunnistas Seitsmestele antud intervjuus, et lauldud on piisavalt ja nüüd on aeg pereeluks.

Eile ehk reedel läks meedia kihama uudisest, et lauljatar Merlyn plaanib laulmisega mõneks ajaks pausi teha ning soovib keskenduda hoopis perele ja emaks saamisele. Täna, 23.märtsil tähistas kaunitar ka oma sünnipäeva ning mis võiks olla parem kui veeta sünnipäevahommik kõige lahedamal ja lõbusamal Buduaari turul. 

Uudised.ee uurisid Merilyni käest millised lubadused on naine aga uue eluaasta puhul endale andnud ning kas talle võib emaks saamise puhul juba õnne soovida? "Õnne veel ei saa soovida. Kui saab, eks ma siis annan teada. Selline plaan on jah, et artistielu on elatud juba piisavalt kaua, et võiks vahepeal sellise pere-kodu etapi ka teha ja siis uuesti retroartistina lavale tulla," rääkis lauljatar. 

"Minu eraelu on paigas ja tunne on õige. Ma arvan, et sellist ühiskonna survet, et kõik peavad kas 25-aastaselt või nooremalt lapsi saama, siis tegelikult see ei ole nii. Laps peab olema soovitud, armastatud, tahetud ja sa pead suutma talle parimat pakkuda. Mina olen jõudnud sinna vanusesse ja kõik on hästi," lisas ta.