Reklaam sulgub sekundi pärast

MG BEAUTY POPUTAB! Balbiino: Buduaar Summer Model võitjale sametine nahk ja imeilusad juuksed

Buduaari suvemodelli selle aasta keha ja juuste ilupartneriks on lahke ilubrändide maaletooja firma MG Beauty. Iga finalisti kingikoti sisu on täidetud nende poolt maaletoodava kahe hinnatud brändiga. Nendeks on Suurbritannias hinnatud 97% looduslik Noughty juuksehooldussari, mis on alles mõned kuud meil ka Eestis saadaval. Teine aga naha ilu ja tervise eest hoolitseva Poola kõige tuntuma kaubamärgi Lirene rikkalik valik. 

Suvemodelli konkursi "Balbiino:Buduaar Summer Model 2018" tiitlivõitja kingikott on aga veelgi kopsakam. 

Noughty looduslikest toimeainetest pakatavad tooted on mõjurikas aromaatne kokteil, mida on mõnus kasutada. Sarja suur pluss – need tooted sobivad kogu perele. Kõik Nougthy tooted on vabad parabeenidest, petrokemikaalidest, sulfaatidest ja silikoonidest. Tooted on veganite sõbralikud. 

Noughty finalsitide kotis olevatele toodetele- To The Rescue šampoonile, palsamile ja leave-in palsamile lisaks saab võitja ka sama sarja intensiivhoolduse tooted Mask ja Seerum ning Care Taker šampoon ja Detox Dynamo 2i1n šampoon ja palsam. Kokku 7 toodet. 

   

 

To The Rescue Mask muudab juuksed säravaks ja sügavniisutatuks aminohapete rikka musta kaera esktrakti, juuste loomulikku kaitsekihti parandava letsitiini ja rasvhapete rikka valge soolille seemneõli toel.

To The Rescue Seerum muudab juukseotsad muinasjutuliselt siledaks ja kaitseb juukseid kuumtöötlemisel tekkiva kuumuse eest seerumis sisalduva seeneekstraktis oleva ensüümi toel. Nisukliiekstrakt muudab juuksed kergelt kammitavaks, magusmandliõli vähendab juuste katkemist ja otste lõhenemist ning argaaniaõli suurendab juuste elastsust.

Care Taker šampoon

Šampoon kannab beauty shortlist AWARDS 2018 Winner auväärset tiitlit ning on tõeline koguperešampoon – toode mis sobib tundlikule peanahale, sh. kõõmatekkele kalduvale peanahale, sobib alati ja iga päev kõigile peanaha tervise hoidmiseks. Šampoon sisaldab peanahka rahustavat ja ärritusi leevendavat bisbololi ja  rikkalikult kaeraekstrakti, milles on peanahka rahustavaid avenanrtamiide ning juuste normaalset kasvu toetavaid nisu aminohappeid. Šampooni lõhnapüramiidi baasnoodi annab koorene vanill, lõhnasüdamest puistab avokaado puuderjat roheluse ja tipus paitab meeli kookos.

Sügavpuhastav Detox Dynamo 2in1 šampoon&palsam

Tootes on optimistlikud aroomid – tipus rõõmsad must sõstar, apelsin, greipfruut, mida tasakaalustab bergamot, lõhnasüda on lilleline – roos, maikelluke, liilia ja jasmiin, neid pehmendab aprikoos ning baasnoodid puidused ja soojad – ambra, tonka uba, vanill, seedripuit ja muskus. Detox Dynamo sobib tänapäeva kiirele ja kiirustavale inimesele -  2in1 ju -  nii igapäeva tootena kui lisahoolduseks vabanemaks juuste viimistlusvahendite jääkidest või ujula kloorijääkidest. Suhrupeedi ekstrakt hooldab minerralide ja betaniini toel juukseid, piparmündi- ja oblikaesktraktid aitavad juukseil puhastuda ja niisutavad neid.

Suvemodelli peaauhinna võitja naha ilu ja tervise eest hakkavad hoolitsema Lirene 10 erinevat nahahoolduse toodet.

Lirene on Poola kõige tuntuma ja väärtuslikuma ettevõtte - Dr Irena Eris Cosmetic Laboratories nahahooldusbränd. Lirene`i  tooteid iseloomustab kõrge kvaliteet, innovaatilisus nii toimeainete valikul kui kasutusmugavate toodete loomisel, toodete efektiivsus ning ülihea hinna ja kvaliteedi suhe. Lisaks finalisti tootekotikesele leiab võitja järgmised tooted peaauhinna tiitli saavutamsiel oma kingituste seast. 

 

 

Lirene isepruunistav kehasprei

Intensiivselt nahka niisutav isepruunistav ja kiirelt imenduv õlisprei kingib loomulikuna mõjuva kuldse päevitunud jume. Nahk jääb siidine ja hooldatud. Päevitunud jume püsib kuni seitse päeva ega määri rõivaid. Soovi korral võib kehaspreid kasutada ka iga päevaselt või üle päeva, et saada veelgi intensiivsemat jumet.

Lirene dušigeel mango- ja jasmiiniõliga

Mangoõli pehmendab nahka ja kaitseb nahka keskkonna kuivatavate ja nahkakahjustavate mõjude eest. Ideaalne igapäevaseks kasutamiseks nii duši all kui vannis, aitab säilitada naha loomulikku niiskustasakaalu.

 

         

 

Lirene PEEL OFF vitamiinikokteil nahale, C-vitamiiniga.

Paranenud jume, sile ja värske nahk – täpselt nagu pärast professionaalset hooldust salongis! Selles maskis teeb nahaga imet  tugev antioksüdantne toimeaine – atseroola kirss - ühes atseroola kirsis leidub sama palju C-vitamiini kui 1kg sidrunis! Atseroolas on ka ohtralt bioflavonoide, mis tugevdavad ja kaitsevad nahas kollageni ja elastiini kiude, mis vastutavad naha elastsuse ja nooruse eest.

Lirene Mineral Collection kehapalsam

Merepõhi on looduslike mineraalide ja toitainete allikas ning sealt saadud toimeained kehapalsamis aitavad säilitada naha noorust ja ilu. Lirene ilueksperdid on loonud Mineral Collectioni sarja kasutades looduslikku päritolu toimeaineid – naturaalset Sea Silk on rikas aminohapete, mineraalide ja vitamiinide poolest, kapslites ja naha pinnal vabanevat E-vitamiini ning Calm Protect kompleksi, mis hoiavad ja parandavad naha elastsust ja rahustavad ärritunud nahka. Palsam on kerge ja õrna konsistentsiga, imendub kiirelt ega jäta nahale õlist kihti. Lõhn on kerge ja mereline.

Lirene glükoolhappega kreem-seerum jalgadele

See kontsentreeritud nahkapehmendava koostisega imevõie eemaldab nahapaksendid korrapärasel kasutamisel koorimiseta! Professionaalne konsentreeritud koostis 10% glükoolhapega  eemaldab sarvestunud naha koorimiseta, jald muutuvad meeldivalt pehmeks juba esimese kasutamise järel. Kreem on kerge geelja koostisega ja imendub kiirelt. Apelsiniekstrakt värskendab ja silub nahka ning annab seerumile värske apelsiniaroomi.

VAATA TIITLIVÕITJA KOGU AUHINNAFONDI Balbiino: Buduaar Summer Model 2018 lehelt SIIT