Reklaam sulgub sekundi pärast

Michael Jackson elas kohutavas mustuses

Michael Jacksoni endised töötajad väidavad, et tegu oli Hollywoodi räpaseima staariga.

Michael Jacksoni endised töötajad väidavad, et tegu oli Hollywoodi räpaseima staariga.

Jacksoni Neverlandi rantšos töötanud meeskonnaliikmed väidavad, et mees urineeris põrandale ja magas keset mustust ja toidujäätmeid, vahendab New York Post.

Töötajate väitel toimus drastiline pööre halvemuse poole pärast seda, kui meest 1993. aastal esimest korda laste seksuaalses ärakasutamises süüdistati.

"Michael kogus vahepeal oma lemmikloomade väljaheited kokku ja kui miski talle ei meeldinud, lubas ta töötajaid sellest tehtud pallidega pilduda," räägib üks endine töötaja.

Kui Oprah Winfrey kord mehe juures intervjuud käis tegemas, šokeeris Jackson kogu oma meeskonda sellega, et urineeris põrandale vahetult pärast ajakirjaniku lahkumist. 

"Ta sõna otseses mõttes pissis põrandale keset trepihalli, sama ukse ette, kust Oprah hetk varem välja oli astunud," räägib üks majapidajanna.

Väidetavalt parandas staar oma elukombeid veidi, kui tema vanim poeg Prince 1997. aastal sündis, kuid ka pärast seda tuli teenindaval personalil salaja mehe tuppa hiilida, et tema räpaseid linu vahetada.

"Tema sokid ja aluspesu vedelesid voodis läbisegi pooleldisöödud kana ja krõpsudega. Põrandal vedelesid tühjad viski- ja veinipudelid. Vähe sellest - ta tegi alla. Tema linad olid kogu aeg läbi vettinud," räägib töötaja.

Samuti kogus Jackson tohututes kogustes täiesti mõttetuid asju. "Näiteks hoidis ta alles täistehtud titemähkmeid ja teismeliste aluspesu," räägib üks töötaja.

Buduaar.ee