Reklaam sulgub sekundi pärast

MIDA KANDA SUVISEL KOKTEILIPEOL või formaalsel vastuvõtul?

Riietuse valik suvisele kokteilipeole või ametlikumas vormis vastuvõtule sõltub eelkõige sündmuse stiilist, ette antud teemast ja ka toimumise ajast. Olemuslikult võib suvepidu tähendada nii mõnusat vabaõhuüritust, elegantset tantsuõhtut kui ka reserveeritud ärivastuvõttu. Tutvu kindlasti kutsega ja tee kindlaks, kas temaatika ja nõuded riietusele on seal välja toodud. 

Kokteilipidu ei tähenda, et valik peaks piirduma etiketi-kohase kokteilikleidiga. Otse töölt üritusele suundudes on ka pintsaku ja pükste kombinatsioon trendikas ja šikk valik. Elegantset nooti lisab naiselikum pluus ning mahuka igapäevase käekoti vahetamine väikse ja noobli ridiküli vastu. Alternatiivseks valikuks on sel juhul ka praktiline pükstükk. 

Siiski on ametlikeks üritusteks kõige turvalisem valik suvine kostüüm või hele ülikond, mida moekate aksessuaaridega stiliseerida. Restoranikülastuseks on parimaks valikuks aga kleit ning meestele loomulikult triiksärk ja viigipüksid. Kuigi range joonega ei pea õhtusöögile suundudes liialdama, on siiski mõttekas kleidi pikkust valides eelistada midi.  

Soovitused erinevateks suvisteks ametlikeks vastuvõttudeks ja pidudeks: 

Üritus restoranis 

Kleit, Monton, 69,96 €

Ametlik vastuvõtt

Mosaic jakk 89,95 €, seelik 49,95 €

Pidulik õhtune üritus

Jumpsuit, Bastion, 139,90 €

Ütlesid “jah” pulmakutsele? Nüüd ütle veel „jah“ sobivale kleidile!

Valides pulmakülalisena sobivat riietust, jälgi, et oleksid sobivalt rafineeritud ja stiilne ning enda välimusega pruutpaari üle ei trumpaks. Mõtle ka hoolikalt järele, kas ikka soovid kanda liialt paljastava lõikega kleiti ning riskida sel moel sobimatu riietusvaliku tõttu tähelepanu pälvimisega. 

Tegelikkuses kehtivad pulmakülalistele mõned lihtsad reeglid, mida järgides ei ole võimalik eksida: 

1. Pulmas ning sellele eelnevatel üritustel (kihluspidu, tüdrukuteõhtu, prooviõhtusöök) ei tohiks kanda pruudilikku üleni valget, kui just temaatiline dresscode nii ette ei kirjuta. 

2. Kirikliku laulatuse puhul eelista konservatiivsemat riietust. Avar dekoltee kata salliga ning paljastele õlgadele vali kleidiga sobiv õrn kudum või jakk. Laulatuse toimumiskohast sõltumata vali miniseeliku asemel vähemalt põlvedeni ulatuv pikkus.

3. Vanem generatsioon on pidanud  musta kandmist pulmas lubamatuks, kuid aeg on läinud edasi, trendid muutunud ning tänapäeval sobib klassikaline väike must kleit pulmas kandmiseks ideaalselt, eriti õhtusel peol.

4. Parem rohkem kui vähem. Kuid mõõdukalt. Pulmakülalisena võid julgelt eelistada glamuursemat ja pidulikumat välimust. Siiski tasub vältida diskopalli meenutavaid sädelevaid litterkleite, mida on keeruline fotodele jäädvustada. Samuti loobu mõttest kanda kleiti, millega kooliballil särasid. 

Pulm on siiski sündmus, kus kõige kaunimad ja silmatorkavad peaksid olema pruut ja peigmees!

Soovitusi pulmakülalistele: 

Kleit, Bastion,179,90 €

Kleit,Mosaic,79,95 €

Kleit,Monton,79,95 €

Kevadsündmuste klassika – koolide lõpetamised

Kooli lõpetamine on eriline ja meeldejääv sündmus ning selleks sobivat riietust valides tuleks mõelda ennekõike lõpetaja enda peale. Riietus peaks väljendama eelkõige kandja iseloomu ja stiili ning kindlasti on mõttekas hinnata, kas riietust soovitakse ka hiljem kanda või on selle puhul pigem tegemist ühekordse ja ainulaadse mälestusesemega. Eelistades unikaalset kleiti või kostüümi, võiks pöörduda moedisaineri poole, kelle käe all valmib eritellimusena kordumatu moeteos. 

Praktilisemaks valikuks on Baltika disainerid selleks suveks loonud just sellised variandid, mis ka lõpetamisele ideaalselt sobivad:

Kleit,  Bastion, 159,90 € 

Kleit, Mosaic,  79,95 € 

Kleit, Mosaic, 179,95 €

Kooli lõpetamisel külalisena osalemine on suur rõõm ja au ning riietuse valikul võib suuresti lähtuda pulmakülalisele kehtestatud sarnastest põhireeglitest. Siiski tuleb lisaks silmas pidada ka seda, et põhi-, kesk- ja ülikoolides võivad riietusnormid oluliselt erineda. Kindlasti tasuks aga silmas pidada, et riietus oleks mugav ja laseks seda olulist päeva nautida! 

Head valikud kooli lõpetamistele: 

Kleit, Bastion, 79,90 € 

Seelik, Bastion, 79,90 € 

Suvine grilliõhtu sõpradega – loomulikult! Aga mida selga panna?

Värskes õhus grillimine on lahutamatu ja vägagi nauditav osa meie suvedest. Hea toit, mõnus atmosfäär, soe ilm ja meeleolukas seltskond – see on ideaalne kombinatsioon nendesse pikkadesse sumedatesse suveõhtutesse. Nii menüü kui ka sobiva outfit'iga üllatamiseks on loendamatu arv võimalusi. Vältimaks enne järgmist vahvat grillipidu üleliigset stressi sobiva riietuse valikul, leiadki järgnevalt mõned värsked soovitused.  

Selle suve trendihitid: 

Kleit, Monton, 59,95 € 

Kleit, Monton,  89,95 €

Stiilne maksikleit on mugav ja katab õhtuse jaheduse eest paljaid jalgu:

Kleit, Bastion,  139,90 € 

Kleit, Monton, 89,95 €

Vali vabalt langev kleit või laiem pluus koos mugavate pükstega, et nautida head toitu täiel määral!

Pluus, Monton, 59,95 € 

Suveilm võib tihti üllatada. Seetõttu on nutikas ka grillpeole kaasa haarata üks soe, kuid elegantne kampsun-jakk. Paksem kudum sobib kandmiseks nii pükste kui kleidiga.

Kardigan, Ivo Nikkolo, 139,90 €