Reklaam sulgub sekundi pärast

Mida kohtingul võetud drink sinu kohta ütleb?

Selgus, et see, millist jooki sa kohtingul tellid, võib sinu kohta nii mõndagi öelda. Olgu see õlu, Sex on the beach või klaasike veini - need eksperdid oskavad sulle öelda, mida võtta ja mida jätta.

 

 

Selgus, et see, millist jooki sa kohtingul tellid, võib sinu kohta nii mõndagi öelda. Olgu see õlu, Sex on the beach või klaasike veini - need eksperdid oskavad sulle öelda, mida võtta ja mida jätta.

Martini - Martinit joov naine on märk seksikusest ja enesekindlusest. Mehed ütleksid sellise naise kohta hot mess. Kui mees joob Martinit, tähendab see ekspertide sõnul, et ta tahab muljet avaldada.

Vein - Vein on kindlasti üks parimaid valikuid. "See on jook, mida saab nautida. See annab võimaluse vabalt vestelda, on väga romantline jook ning lisaks juuakse kaunitest klaasidest!" räägib suhtenõustaja Lea Haben. "Inimesed, kes otsustavad kohtingul veini kasuks, on sageli haritumad ja kõrgklassist," lisab suhteportaali www.womansavers.com asutaja Stephany Alexander.

Õlu - Mehed usuvad, et õlut tellides võid sa jääda nii võitjaks kui ka kaotajaks. Troy Phull, 12aastase staažiga baaridaam, kinnitab, et õlu on veini järel teine suurepärane valik. Kuid Alexander muretseb, et õlu võib jätta liiga juhusliku, kuid samas on hea, et mitte liiga formaalse mulje. Loomulikult võib restoranis õllekannu telliv naine olla mehe jaoks absoluutne turn off. Samas, kui pubis on selline valik, põhjendatud.

Eksperdid lisavad, et õlle tellimisel tuleb kindlasti silmas pidada ka inimest, kellega sa väljas oled. "Kui sinu kaaslane on tegevdirektor, siis ilmselt temale ei jäta sa head esmamuljet õlut kulistades. Kui sinu partneriks on veoautojuht, on õlu väga omal kohal!" lisas Haben.

Cosmopolitan ja Appletini - Üdini naiselikud joogid. "Kui mees tellib endale ühe neist, on see sama, nagu sööks ta õhtusöögiks toorsalatit. Telli endale liha ja ole mehelik!" ütleb Vandenberg. Ka Alexander ja Haben kinnitavad kui ühest suust, et mees, kes tellib magusaid, eriti roosasid või punaseid jooke, on naisele turn off. Sellised joogid ei rõhuta mingil juhul mehelikkust. Cosmopolitan ja erinevad Appletinid on muutunud väga populaarseteks - lastes naistel paista urbanistliku ning sõltumatuna.

"Cosmo on segu naiselikkusest - selle värv, maitse ning martini' klaas on üdini seksikas kombinatsioon," kinnitab ka Vandenberg .

Mida arvata sex on the beach'ist?

Kuigi sinu ainus soov võib olla mehega "lõbusalt aega veeta", oled sa siiski kohtingul, ning sellepärast proovi hoiduda litsakate nimedega kokteilidest. "Kohatu on tellida kohtingul kokteli, mis sisaldab sõna "sex". See ei ole sobiv ja võib jätta sinust odava mulje," manitseb Vandenberg.  Phull lisas, et väga kanged joogid nagu AMF( Adios Motherfucker) näitavad, et sa ei otsi püsisuhet, vaid lühiajalist seiklust.

Ja Shot'id?

Kõik eksperdid kinnitavad kui ühest suust, et shot kohtingul on kindel ei. Ainus põhjus, miks mõni mees peaks tahtma kohtingul shoti võtta, on see, et ta soovib silma paista ja loodab nii sulle muljet avaldada.

 

 

 

 

Triin Tisler