Reklaam sulgub sekundi pärast

Mida leiab kunstnik Martin Saare riidekapist?

Stiilne mees kunstnik Martin Saar on avalikkusele silma paistnud oma newyorgilikult cool’i stiiliga. Lisaks oleme kuulnud, et Martin nokitseb ka päris oma rõivabrändi kallal. Buduaar Shopping uuris lähemalt, mida tulevasel disaineril oma stiili kohta öelda on.

Stiilne mees kunstnik Martin Saar on avalikkusele silmapaistnud oma newyorgilikult cool’i stiiliga. Lisaks oleme kuulnud, et Martin nokitseb ka päris oma rõivabrändi kallal. Buduaar Shopping uuris lähemalt, mida tulevasel disaineril oma stiili kohta öelda on.

Kas sul on välja kujunenud kindel oma stiil?
Mulle meeldib tunda end mugavalt, ehk siis kanda mugavaid riideid, sest kunagi ei tea, kui peab kuhugi turnima minema.

Millised on sinu lemmikbrändid, mida armastad kanda?
Diesel, Raigo Randese disain, oma brändi riided, mis on inspireeritud mu kunstist.

Mis on sinu stiili mõjutanud?
New York oma vabadusega – seal panevad inimesed end riidesse enda, mitte teiste pärast. Seega näeb tänavatel väga palju originaalseid stiile.

Kas oled kasutanud stilisti abi?
Ei, kus, kodus või? Ei ole...

Kas sinu jaoks on oluline, mis hetkel moes, või hindad rohkem mugavust?
Hindan mugavust, kuid teinekord on juhtunud, et pean selga ajama ka mõne ebamugava riideeseme. Nüüdseks olen need üksikud riided kellelegi loovutanud. Minu riidekapp on täis puhast mugavust!

Milline tarbija oled?
Ostud teen peaaegu alati hetkemeeleolu ajendil. Ma poodides šoppamas ei viitsi väga käia, rohkem käin ja piilun riiete sisse, et aru saada, kuidas üks või teine asi õmmeldud on.

Loe täispikka stiiliintervjuud ja vaata trendikat fotoreportaaži Martin Saare päevast värskest ajakirjast Buduaar Shopping!

Buduaar Shopping