Reklaam sulgub sekundi pärast

MIDA NÄITAB kaisutamisasend teie suhte kohta?

Kaisus olemine on vahel maailma kõige parem tegevus ning tugevas suhtes on see igati normaalne nähtus, kuid enamus inimesi ei mõtle ilmselt sellele, et tegelikult armastavad paarid erinevates asendites kaisus olla. Kaisus olemise asend võib suhte kohta aga nii mõndagi põnevat paljastada.

Kaisus olemine on vahel maailma kõige parem tegevus ning tugevas suhtes on see igati normaalne nähtus, kuid enamik inimesi ei mõtle ilmselt sellele, et tegelikult armastavad paarid erinevates asendites kaisus olla. Kaisus olemise asend võib suhte kohta aga nii mõndagi põnevat paljastada.

Kui üks osapool armastab kaisus olles oma pea teise rinnale panna, siis näitab see, et suhtes on olemas vastastikune usaldus ning see, kes oma pea teise rinnale paneb, tunneb ennast kaitstuna ja turvalisena.

Kui te aga armastate küliliasendis kaisus olla ja seda nii, et teie näod on vastamisi, siis see näitab, et teie vahel on tugev emotsionaalne side ja te teate teineteise kohta ilmselt väga palju ning saladusi selles suhtes pole.

Kõige klassikalisem kaisus olemise asend on aga nii-öelda lusikaasend, kus üks hoiab teist, kes on seljaga tema vastas. Antud asend on kõige seksuaalsem kaisus olemise asend ning ühtlasi pakub see kaisusolijale kaitset. Seda poosi võiks suhtes kordamööda teha - nii saavad mõlemad osapooled ennast kaitstult tunda.

Allikas: CafeMom