Reklaam sulgub sekundi pärast

Mida on Birgit Varjuni kapis kõige rohkem?

Lauljatar Birgit Varjun (23) on osalenud kahel korral nii "Laulukarusseli" kui ka "Kaks takti ette" televoorus. Suuremat tuntust kogus aga saates "Eesti otsib superstaari", kus ta napilt teiseks jäi. Birgit rääkis Buduaarile, et ta eelistab smart casual stiili riideid ning kõige rohkem on tal kapis erinevaid pükse!

 

Lauljatar Birgit Varjun (24) on osalenud kahel korral nii "Laulukarusseli" kui ka "Kaks takti ette" televoorus. Suuremat tuntust kogus aga saates "Eesti otsib superstaari", kus ta napilt teiseks jäi. Birgit rääkis Buduaarile, et ta eelistab smart casual stiili riideid ning kõige rohkem on tal kapis pükse - neid on 36 paari!

Birgit räägib, et kindlat riietusstiili pole tal veel välja kujunenud, samas stilisti ta ei vaja. "Ma arvan, et ma alles tegelen oma kindla stiili väljakujundamisega, aga eks see selline smart casual ole! Konkreetset stilisti mul pole, sest ma ei vaja igapäevaselt endale inimest, kes ütleks, mida kanda. Mulle isegi tundub, et saan iseenda riietamisega paremini hakkama kui stilistid. Või on asi pigem minus, sest tunnen end oma riietes mugavamalt ja ma tunnen ning tean oma keha!" 

Firma nimel pole Birgiti jaoks tähtsust. "Mul polegi kindlaid lemmikfirmasid. Võin end tihti leida kuskilt second handist. Kuid teatud asju valin, näiteks Pull and Bearist või Zarast. Viimane kord meeldis mulle ka Bershka mannekeeni outfit ning soetasin sealt endale seeliku!"

Shopates on lauljatari nõrkuseks kõrvarõngad ja erinevad püksid. Neid on tal ka garderoobis kõige rohkem. "Lähen alati poodi pluusi ostma ja väljun sealt hoopis uute pükstega! Minu garderoob on täis erinevaid pükse ja armastan väga ka kõrvarõngaid! Pükse on mul kuskil 36 paari ja kõrvarõngaid 50 ringis!" avaldab ta.

Tene Sommer

 

[gallery ids="1935704"]