Reklaam sulgub sekundi pärast

MIDA PILTI! Brigitte Susanne Hunt postitas kallimast julge foto

Raadiohääl ja blogija Brigitte Susanne Hunt on üks neist tuntud inimestest, kes pea igapäevaselt sotsiaalmeediasse uusi fotosid postitab ning seeläbi fänne oma käekäiguga kursis hoiab. Hiljuti avaldas blond kaunitar aga üsnagi julge kaadri oma poiss-sõbrast Ron Nõmmest. 

Nimelt tuli Brigittel hiljuti välja uus blogipostitus, kus ta räägib lähemalt figuurisõbralikest magustoitudest. Naine avaldab postituses nippe, kuidas süüa magustoite nii, et ei peaks ennast pärast vihkama. Ühtlasi paljastab ta blogipostituses oma varjatud kokkamisoskused ning teeb oma lemmikut patuvaba magustoitu – banaanipannkooke ning šokolaadi brownie'sid.

Tundub aga, et Brigitte uuest blogipostitusest sai inspiratsiooni ka tema kallim Ron, kes naisele seepeale muffineid küpsetas. Naine avaldas maitsvast maigustoidust kaadri ka enda Instagrami story's, kuid tuleb tunnistada, et muffinite asemel püüab naiste pilke ilmselgelt hoopis Ron ise. Nimelt on kaadrisse jäänud ka mehe alakeha ning rohelised bokserid. 

"Vaatas Brigitte blogi vist täna. Ja tore, et tal alati aint trussikud jalas on," kirjutas Brigitte julge foto juurde kommentaariks.