Reklaam sulgub sekundi pärast

MIDA PÕNEVAT PROFIILIPILT sinu iseloomu kohta paljastab?

Kas sinu sotsiaalmeedia profiilipilt on hämar ja ebamäärane või rõõmus ja valgusküllane? Pennsylvania ülikooli teadlaste poolt läbiviidud uuringust selgus, et sinu profiilipilt räägib su iseloomu kohta üllatavalt palju asju, vahendab Daily Mail

Profiilipilt ei räägi su kohta ainuüksi seda, kui hea fotograaf sa ise või su lähedased olete, vaid oluline on ka see, milliseid fotosid sa endast sotsiaalmeedias üleüldse jagad. Uuringust selgus, et profiilipilt räägib sinu kohta näiteks seda, kas oled tundlik, ekstravert või neurootiline inimene. 

Uuringus vaadeldi lähemalt tuhandeid Twitteri profiilipilte, mille esteetilisust ja näoilmeid jälgis suur hulk rahvusvahelisi teadlaseid. 

Sinu profiilipilt paljastab alljärgnevat: 

- Ekstravertidel ehk väljaspoole elavatel inimestel olid kõige rõõmsameelsemad ja värvikirevamad pildid. Ka oli nende fotodel tihtipeale mitu inimest. 

- Avatud inimeste profiilipilt on terav, värviline ja seal on kontrasti  foto on siis esteetiliselt ilus silmale vaadata. Sellistel inimestel on profiilipildiks suurema osa ajast midagi muud kui näofoto. 

- Tundlike inimeste profiilipilt on loomulik ja ere. Nende fotodel näeb kõige rohkem naeratusi. 

- Teistele meele järele olla soovijate pildid olid valgusküllased ja värviliseid, kuid ebamäärased. 

- Neurootiliste inimeste profiilipildid olid tavaliselt lihtsad ja värvitud. Nende ilme fotodel oli neutraalne.