Reklaam sulgub sekundi pärast

MIDA SEE reedab, kui naine endast pesupilte Instagrami riputab?

Aastakümneid tagasi näis endast paljastavate fotode avalikkuse ette riputamine ebasündsa ning isegi inetuna, ent tänasel päeval on Instagram poolalasti seksikate naiste selfie pilte täis. Psühholoog Khandis Blake tõdeb, et tegelikult ei ole selles midagi halba, ent siiski tekib küsimus: miks naised endast paljastavaid pilte sotsiaalmeediasse üles riputavad?

Aastakümneid tagasi näis endast paljastavate fotode avalikkuse ette riputamine ebasündsa ning isegi inetuna, ent tänasel päeval on Instagram poolalasti seksikate naiste selfie-pilte täis. Psühholoog Khandis Blake tõdeb, et tegelikult ei ole selles midagi halba, ent siiski tekib küsimus: miks naised endast paljastavaid pilte sotsiaalmeediasse üles riputavad?

Austraalia New South Walesi ülikooli psühholoog Khandis Blake nendib, et naine, kes endast sääraseid pesupilte pilte sotsiaalmeediasse postitab, ei ole tegelikult rumal, vaid hoopis vastupidi  see näitab, et tegu on naisega, kes soovib oma sotsiaalset staatust tõsta jõudes ühiskonnas paremale järjele. Selfie-pilte tegevad naised teavad oma võimalusi ja kasutavad neid edukalt ära. 

Aluspesu saleda ja treenitud naise seljas on kahtlemata kaunis vaatepilt ning pole saladus, et paljas ihu müüb. Just seda paljud naised tänapäeva ühiskonnas ka teevad  nad kasutavad ära neid vahendeid, mis neil on. Ka ilus keha on vahend, mille abil tänapäeval on tõepoolest võimalik oma staatust ja elukvaliteeti tõsta.

Allikas: independent