Reklaam sulgub sekundi pärast

MIDA TÄHENDAB KUI näed unes surma?

Meie unenägudes korduvad üsna sagedasti samad teemad. Näiteks on suur osa inimestest näinud unes, et hilinevad tähtsale kohtumisele, lendavad või petavad oma kallimat, kirjutab ajakiri Harper`s Bazaar. Mida aga tähendab kui näed unes surma? 

Surmaga seotud unenäod on tavaliselt väga häirivad ning panevad meid mõtlema, sest unes läbielatud lein tundub nii tõeline. Surmaga seotud uned on sagedasti seotud erinevate elumuutustega, loobumiste ja erinevate lõppudega.

Kellegi kalli kaotamine unes ei ole tavaliselt hoiatus või ennustus. Pigem peegeldab see neid tundeid, mida sa päriselus selle inimesega läbi elad või tähendab see, et teie vahel on toimumas mingi suur muudatus. 

Surmaga seotud unesid näevad inimesed tavaliselt ka siis, kui oma laps saavutab teatud piiri. Näiteks hakkab potil käima või läheb esimesse klassi. Inimene tunneb unenäos valu, et kaotab midagi, mis tal on olnud ning õpib samaaegselt armastama seda, mis teda veel ees ootab. 

Ka siis ei tasu muret tunda, kui näed unes enda surma. See annab märku käimasolevast muudatusest sinu elus. Midagi vana on sinu elust kadumas ja uus on asemele tulemas.