Reklaam sulgub sekundi pärast

MIDA VEEL!? Katie Price tahab oma intiimpiirkonda tuunida

40-aastane glamuurimodell Katie Price soovib lasta oma vagiina nooremaks lõigata. Ilulõikus oleks kingitus tema 11 aastat nooremale poiss-sõbrale. Allika sõnul tahab naine ka uued silikoonid endale panna lasta. Lõikus oleks talle juba kümnes, vahendab Iltalehti. 

Briti tõsielustaar ja glamuurimodell Katie Price ei häbene talle tehtud ilulõikuseid ning julgeb neist ka avalikkusele rääkida. Mõned aastad tagasi lasi Katie oma silikoonid eemaldada, kuid üsna pea pöördus ta vana kombe juurde tagasi ning lasi endale uued silikoonid panna. 

Seekord soovib kaunitar lasta lõigata enda intiimpiirkonda. Katie rääkis soovist oma emale telesarjas "My Crazy Life." Ta ütles, et kavatseb sarja uutes osades olla muutunud ja kättemaksuhimulisem. "Ma lähen lõikusele. Ostan endale disianerivagiina," rääkis ta emale. 

Allika sõnul heidab Katie koguaeg lõikuse üle nalja, kuid ta soov on tõsine. "Viimasel ajal on ta sellest aina rohkem rääkima hakanud. Eriti nüüd, kui ta elus on noorem mees," sõnas allikas. 

Katie on suhtes 29-aastase Kris Boysoniga ja vagiinalõikus oleks naise poolt kingitus kallimale. Nimelt on Kris varasemalt meediale rääkinud nende esmakohtumisest ja tema sõnul nägi Katie välja vana, liiga kõhn ja haige. Nüüd paistab nende armastus aga õitsevat. 

Väidetavalt plaanib Katie endale ka uued silikoonid panna, sest ta pole eelmistega rahul. Lõikus oleks talle juba kümnes.