Reklaam sulgub sekundi pärast

MIDAGI MEESTELE: 9 ohtlikku lauset, mida naine kasutab

Naise jutu sõna-sõnalt võtmine võib mehe hõlpsasti eksiteele viia, sest on ju teada-tuntud fakt, et nõrgem sugupool ütleb üht, aga mõtleb hoopis midagi muud. Toome teieni üheksa ohtlikku lauset, mida naised kasutavad, kuid mille all mõtlevad hoopis midagi muud.

1. Olgu

Seda sõna kasutavad naised tüli lõpetamiseks siis, kui neil on õigus ja mees eksib.

2. Viis minutit

Kui naine on alles riietumas, siis tähendab see poolt tundi. Viis minutit on viis minutit ainult sellisel juhul, kui seda öeldakse mehele teleka vaatamise kohta või mõeldakse, et viie minuti pärast hakkab mees kodutöödes abistama. Sellisel juhul peab see paika. 

3. Ei midagi

See on vaikus enne tormi. See sõna tähendab midagi ja mees peaks valvel olema. Tülid, mis algavad sõnaga "ei midagi", lõppevad tavaliselt sõnaga "olgu".

4. Lase käia

See on väljakutse, mitte luba. Ära tee seda!

5. Sügav ohe

See ei ole küll sõna, kuid see on sõnatu arvamus, mida mehed sageli valesti mõistma kipuvad. Sügav ohe tähendab, et naine peab sind idioodiks ja ei saa aru, miks ta peab sinuga "ei midagi" üle vaidlema. Vaata punkti nr 3.

6. Pole hullu

See on üks ohtlikumaid lauseid, mida naine kasutada võib. See tähendab, et ta tahab põhjalikult mõelda, millal ja kuidas sa oma vea eest maksad.

7. Aitäh

Kui naine sind tänab, ära imesta või minesta, vaid ütle viisakalt "palun". Siinkohal tuleks mainida, et kui naine ütleb sulle "ma südamest tänan sind", siis on see pelgalt sarkasm ja tegelikult ta ei täna sind. Ära mitte mingil juhul vasta "palun", sest sellele järgneb "midagi".

8. Mul on ükskõik

See on naise viis sind saata kohta, kus päike ei paista.

9. Ära muretse, asi on kontrolli all

Ohtlik avaldus, mis tähendab, et kui naine palus sul korduvalt midagi teha, siis nüüd võttis ta kätte ja teeb seda ise. See punkt viib lõpuks mehe küsimuse juurde, et mis viga on. Edasi vaata punkti 3. 

 

allikas: Women's Health