Reklaam sulgub sekundi pärast

Mihkel Raud ja Liina Vahter abiellusid salaja?

Tuntud näitlejatar Liina Vahter (24), keda paljud teavad eelkõige seriaalist "Elu keset linna", on salaja abiellunud? Liina, kes eelmise aasta suvel hakkas koos elama saate "Kolmeraudne" tegija Mihkel Rauaga (43), on oma perekonnanime facebooki lehel ära muutnud. Nimelt on Liina Vahterist saanud Liina Raud. Kindlasti märkasid ka paljud tähelepanelikud, kes neljapäeva õhtul "Kolmeraudset" vaatasid, et Mihkli sõrmes särabki tõepoolest abielusõrmus.

Tuntud näitlejatar Liina Vahter (24), keda paljud teavad eelkõige seriaalist "Elu keset linna", on salaja abiellunud? Liina, kes eelmise aasta suvel hakkas koos elama saate "Kolmeraudne" tegija Mihkel Rauaga (43), on oma perekonnanime Facebooki lehel ära muutnud. Nimelt on Liina Vahterist saanud Liina Raud. Kindlasti märkasid ka paljud tähelepanelikud, kes neljapäeva õhtul "Kolmeraudset" vaatasid, et Mihkli sõrmes särab tõepoolest abielusõrmus.

Uudis Liina ja Mihkli suhte kohta jõudis Eesti meediasse eelmise aastal suvel, täpsemalt jaanipäeva paiku ja juba paar kuud hiljem septembris lahutas Mihkel Raud oma teise abielu Pärle Sepping-Rauaga. Mihkli eelmine abielu kestis pisut üle viie aasta. Kui pikalt jääb kestma liit Liina Rauaga, seda näitab vaid aeg. Liina Raud on varasemast ajast olnud suhtes trummar Andrus Avarandiga. 

Lisaks on meediast käinud läbi ka jutud Liina rasedusest... 

Palju õnne noorpaarile ka Buduaari poolt!