Reklaam sulgub sekundi pärast

MIKS ANU SAAGIM tegelikult alles 37aastaselt emaks sai?

Skandaalne glamuuritar Anu Saagim, kes sel aastal oma suurejonelist 55. juubelit tähistas, on terve elu eelistanud põnevust, adrenaliini ja kõige muud peale rutiini ja igavuse. Emaks otsustas Anu saada aga alles 37aastaselt ning seda kindlal põhjusel, mitte sugugi juhuse tahtel!

Skandaalne glamuuritar Anu Saagim, kes sel aastal oma suurejonelist 55. juubelit tähistas, on terve elu eelistanud põnevust, adrenaliini ja kõike muud peale rutiini ja igavuse. Emaks otsustas Anu saada aga alles 37aastaselt ning seda kindlal põhjusel, mitte sugugi juhuse tahtel!

Anu rääkis Buduaari ajakirjale antud intervjuus, et ta on väga õnnelik, et laps sündis just siis, kui esimene noorus juba möödas oli. "Julgen teistelegi soovitada. Minul algas siis kolmas noorus," ütleb Anu, kelle poeg on täna juba täisealine.

Seni, kuni maailm oli avastamata ja rumalused tegemata, polnud Anu valmis ka emaks saama ning siinkohal vanusest lähtuda ei saa. "Minu jaoks oli see täpselt õige aeg - olin oma elu paika sättinud, maailma risti ja põiki läbi rännanud, lollusi teinud, ennast teostanud, andnud, võtnud ja ohverdanud - ühesõnaga - olin valmis."

Tänapäeval lükkavad paljud naised esimese lapse saamise 30ndate eluaastate teise poolde ning neil kõigil on omad põhjused, miks seda teha soovitakse.

Loe põnevatest lugudest pikemalt Buduaari värskest ajakirjast, mida kaunistab särav Beatrice.