Reklaam sulgub sekundi pärast

“MIKS EESTI NAISED hügieenist lugu ei pea ja ennast pesta ei taha?”

Mihkel on juba kaks aastat vallaline olnud. Kui mees algselt arvas, et naise leidmine on käkitegu, siis üsna kiiresti pidi ta pettuma ja endale tunnistama, et kohtingutel käimine polegi nii kerge kui arvata võiks. Ja probleem pole sugugi naiste leidmises või selles, et kõik rahakoti järgi mehi valiksid, vaid hoopis naiste hügieenis. 

"Läksin oma kauaaegse tüdruksõbraga 2 aastat tagasi lahku. Meil sai lihtsalt armastus otsa ja mõlemad soovisime elult midagi muud. Ootasin põnevusega vallalise mehe elu ja seda, et saan jälle huvitavate naistega tutvuda ja olgem ausad, ka seksida. Olin ju mitu aastat sama naisega voodit jaganud ja noh, pikapeale muutub see igavaks ja tahaks ju ikka vaheldust. 

Mainin siinkohal, et olen väga kena ja mehelik mees, hoolitsen enda eest, käin jõusaalis ja naiste leidmisega pole mul kunagi probleeme olnud. Kui ma aga suhtes olen, siis loomulikult olen truu ja teisi ei vaata. 

Tegin endale ka Tinderisse konto ja hakkasin aga naisi otsima. Sain ka päris mitmetega kokku, aga oma suureks pettumuseks sain kohutava šoki osaliseks. Ma ei osanud iial ette kujutada, et selle aja jooksul, mil ma suhtes olin, on hakanud naised oma hügieeni eest hoolitsemist mingit sorti tabuks pidama ja nende meelest on normaalne haisvana ringi käia. 

Tutvud normaalse naisega, saad kokku, kallistad ja higilõhn käib üle pea... Fuhh. Ei pea vist mainima, et kaob nii igasugune söögi- kui ka seksiisu. Kui juba naine ülevalt higi järele lõhnab, siis ma ei taha isegi teada, mis tal seal püksis veel toimub. Mõnel haises suu rämedalt mingi prügikasti järele. Mis te ei oska hambaid pesta või? Ma ootan tõeliselt naiselt ikka tunduvalt enamat, eriti veel suhte alguses. Naine peab ikka hästi lõhnama ja hügieenist lugu pidama. Mõnele tahtsin küll öelda, et kuule ole hea ja mine pese ennast. 

Ühe naisega oli meil parem klapp ja tundus, et ehk saab asja. Kui aga asi voodini jõudis ja ma vaikselt suunasin, et võiks ennast enne seksi loputamas käia, siis vahtis mulle lolli näoga otsa. Samuti ei käinud ta ennast peale seksi pesemas. Tahtsin talt küsida, et sedasi spermasena mõtlebki nüüd koju minna või, aga piinlik oli. Ma arvan, et naine peaks sellist asja ise mõistma, mitte mees ei pea suunama ja vihjeid tegema, et kallis ole hea ja pese ka ennast. 

Äkki siit keegi naine on nii hea ja oskab mulle seletada, et miks te ei pese ennast? Mis ajast on higi järele haiseda normaalne? Ka käte pesemine peale tualeti külastamist peaks olema elementaarne. Teid pole kodus õpetatud? Ja kui te juba ülalt higi järele haisete, mis teil seal püksis siis veel toimub? Häbi pole heeringahaisuga ringi käia?"

 

Buduaarile Mihkel