Reklaam sulgub sekundi pärast

MIKS EI TOHI PRINTS WILLIAM oma väidetavast armukesest avalikult rääkida?

Pole saladus, et viimastel kuudel on korduvalt spekuleeritud prints Williami võimalikust armuafäärist siniverelise Rose Hanbury'ga. Kumbki osapool ei ole antud teemal sõna võtnud ja nüüd selgub, et prints William ei saagi seda teha  isegi siis, kui tuleb ilmsiks, et armuafäär vastab tõele.

Selle aasta märtsikuus andis Kate Middleton on sõpradele teada, et edaspidi on keelatud Rose'i perekondlikele viibimistele kutsuda ning ta keelas isegi naisega suhtlemise ära. Sellest said alguse ka kuulujutud armuafääri teemal.

Rose'i abikaasa David Rocksavage on Cholomondeley seitsmes markii ning see tähendab, et ta on kuninglikus sõpruskonnas kõrgelt hinnatud. Sellise tähtsusega inimesi ja nende abikaasasid ei arvata sõpruskondadest niisama välja  põhjus peab olema tõsine.

Seejärel avaldas Briti meedia kuulujutu, mille kohaselt on Kate ja Rose läinud tülli, sest Rose'il on prints Williamiga salasuhe.

Mõned nädalad tagasi saabus Rose avalikule üritusele ilma abielusõrmuseta ning see omakorda tõi kuulujutud taas kord päevakorrale.

Prints William ei tohi antud teemal aga sõna võtta ja seda lihtsal põhjusel  selgub, et eraelulistel teemadel tohib kommentaare jagada üksnes paari pressisekretär.

Allikas: cheatsheet