Reklaam sulgub sekundi pärast

MIKS HELEN ADAMSON artiklite kommentaare ei loe?

Lauljatar Helen Adamson avaldas hiljuti enda Instagrami storys põhjuse, miks ta kunagi artiklite juures olevaid kommentaare ei loe. Nimelt on naise sõnul kogu see viha, mis kommentaariumis levib nii ebainimlik, et ta kaotab neid lugedes usu inimestesse ja inimkonda. Heleni sõnul ei loe ta isegi enam uudiseid, sest ei suuda kogu seda negatiivsust vastu võtta. 

"Need inimesed, kes levitavad viha minu, minu sõprade, võõraste, laste või kelle iganes vastu - nad võivad karistamatult tegutseda, sest nad ongi sellised. Nende emotsionaalne intelligentsus on niivõrd alla arvestust ja neid ei muuda," rääkis Helen enda Instagrami storys. 

Ta jätkas: "Hiljuti avaldasin Facebookis postituse, kus ma trahvi sain. Liikluskorraldaja käitus minuga ebainimlikult, sest parkisin invakohale. Tegelikult isegi mitte invakohale, vaid selle kõrval olevale haljasalale. Ta nägi mind ja nägi, et ma käin karkudega. Ma ütlesin talle, et mul on valus kõndida ja ta tegi mulle ikka trahvi. Avaldasin selle Facebookis ja oli ka ilusaid kommnetaare ning olen nende eest tänulik, aga oli ka neid, kes ütlesid, et sellise mõtteviisiga inimesed nagu mina on sisuliselt debiilikud. Ja siis ma mõtlesin kas tahangi enam üldse postitada. Ma lihtsalt ei viitsi vastu võtta seda paska, ma ei viitsi vastu võtta vihaseid inimesi, kellel puudub empaatiavõime. 

Minu teine hiljuti avaldatud postitus rääkis samuti valust, aga emotsionaalsest ja kuigi ma neid kommentaare ei lugenud, mis selle peale tuli, luges neid mu õde ja ta ütles, et see oli kohutav mis seal toimus. 

Mulle meeldis väga Sandra Raju mõte, et peaksimegi hakkama kaitsma neid inimesi, kellele halvasti öeldakse. Peaksimegi suu lahti tegema, sest meil on võim. Tihtipeale head inimesed ei taha midagi öelda, sest ei taha, et neile ka halvasti öeldakse. See peab muutuma, see ei saa niimoodi jätkuda. See viha, mis inimeste sees on, see ei ole normaalne."