Reklaam sulgub sekundi pärast

“MIKS KEEGI EI ÖELNUD MULLE?” Emad paljastavad, kuidas mõjus sünnitus nende kehale

Kuigi lapse saamine on üldiselt rõõmus sündmus, ei oota tulevased emad sünnitust kuigi hea meelega. Sünnitusvalu on tuntud tõsiasi, kuid harva räägitakse sellest kõva häälega, mismoodi tunneb naine ennast pärast sünnitust.

Veebileht Babble küsis mõndadelt emadelt, mis olid kõige hullumeelsemad ja üllatavamad asjad, mis nende kehaga pärast seda juhtus, kui nende beebi ära oli sündinud. Toome teieni neist kümme.

"Sünnituseni on aega kaks nädalat ja külmavärinad teevad mind hulluks. Ja samuti mu keha lõhn! Taevas aidaku neid inimesi, kes on sunnitud minu läheduses olema!" - Kim C.

"Mul oli probleeme parema rinnaga ja imetamine tegi põrguvalu. Sellepärast pidin rohkem lootma vasakule rinnale, mistõttu parem rind ei tootnud nii palju piima. Mõni kuu hiljem oli vasak rind F-suuruses ja parem D-suuruses. Praegu, viis aastat hiljem, on mu rinnad ikka erineva suurusega." - Patricia M.

"Olin üllatunud, et pahkluud lähevad paiste. Mu jalad muutusid elevandi omadeks." - Katharine R.

"Miks keegi ei rääkinud mulle, mis tunne on pärast sünnitust esimest korda tualetis käia? Täpselt selline tunne, nagu oleksin uuesti sünnitanud!" - Rachel P.

"Minu laps sündis keisrilõikega ja pärast kaht kodus oldud päeva läks mu lõikushaav lahti. Tõenäoliselt olin liiga kiiresti treppidest liikunud ja beebit kandnud. See oli kohutav ja pidin kaks nädalat arstlikul läbivaatusel käima. Ma ei oodanud seda värskelt emaduselt." - Rebecca W.

"Miks keegi ei hoiata, et lahkliha võib paiste minna? Ma pidin šoki saama, kui pärast sünnitust esimest korda duši alla läksin. Ma arvasin, et mu siseelundid on välja tulnud!" - Hannah P.

"Öine higistamine. Pidin kaht öösärki läheduses hoidma. Olin samuti üllatunud, kui näljaseks imetamine mind muudab. Pidin sõna otseses mõttes toitma last ja ennast samal ajal." - Kim M.

"Käisin kaks nädalat duši all sedasi, et bikiinide ülaosa oli seljas. Mu nibud olid nii tundlikud ja ei kannatanud veega kokkupuudet." - Meghan T.

"Pärast sünnitust, kui mu põis oli liiga täis ning tegin midagi ebatavalist, näiteks astusin liiga kõvasti, pissisin püksi. Ja tegu ei olnud mingi väikese loiguga, vaid üleujutusega, sest mul polnud jõudu selle kinnihoidmiseks. Õnneks läks see ajaga paremaks." - Sarah R.

"Sünnituse käigus tekkinud rebendid pidi kinni õmblema - see osa lõigatakse filmides alati välja. Iga kord, kui õde tuli mind kontrollima, ütles ta: "Näib, nagu oleksid läbi hakklihamasina läinud." Olin kindel, et mul ei saa enam iial seksuaalelu olema. Mitte, et oleksin sellest tol hetkel puudust tundnud." - Patricia M.