Reklaam sulgub sekundi pärast

MIKS KRISTA LENSIN tegelikult Kroonikast lahkus?

Täna jõudis avalikkuse ette üsnagi ootamatu uudis Krista Lensini lahkumisest meelelahutusajakirjast Kroonika, mille peatoimetajaks ta pea kümme aastat oli. Naise enda sõnul oli Kroonika kõik need aastad kogu tema elu. Ekspress Meedia ametlikust teatest selgub, et nüüdsest hakkab Kroonikat juhtima Ingrid Veidenberg, kes juhtis meelelahutusajakirja ka aastatel 1997–2007.

Miks Krista ikkagi Kroonikast lahkus? "Minu lahkumise otsus sündis kahepoolselt. Ja nagu öeldakse, siis ka kõige vingemalt peolt tuleb lahkuda siis, kui hoog on veel sees," kommenteerib Krista Buduaarile.

Selgub, et Krista oli muudatustega kursis juba varem ja tema jaoks polnud tegemist ootamatu uudisega. "Asjad elus muutuvad kogu aeg ja need muutused on alati mõlemale poolele kindlasti head... Sellised teadmised ei tule üleöö ja ma olen kõigile ideedele avatud ja valmis startima üsna pea," ütleb Krista.

Kuluaarides sahistatakse, et põhjuseks, miks Krista enam Kroonika eesotsas ei ole, on firma soov prindiosakonnas kulusid kokku hoida. Seda kinnitab ka uus peatoimetaja Ingrid Veidenberg oma vastavasisulises Facebooki postituses. Veidenberg ütleb, et istub nüüd kahel toolil korraga vastutades nii Kroonika kui ka LP väljaandmise eest. "Minu ülesanne on turgutada uusi ideid ja tuua värskust ka Eesti ainsasse seltskonnaajakirja, et see püsiks endiselt ajakirjandusturul suurima ja loetuima ajakirjana. Võin lubada - võidavad kõik," kommenteerib Ingrid.