Reklaam sulgub sekundi pärast

MIKS LAPSED EMA juuresolekul ekstra halvasti käituvad?

Kas oled kunagi tähele pannud, et sinu juuresolekult käituvad su lapsed ekstra halvasti ega kuula kohe üldse sõna? Pea iga ema on seda kasvõi korra elus märganud, sest on üldtuntud tõde, et kui ema on lähedal, kipuvad järeltulijad sõnakuulmatud olema, kirjutab kolme lapse ema Jill oma blogis kitchenfunwithmy3sons.com 

Jill on jõudnud emade ühe kõige suurema saladuse jälile: miks käituvad lapsed normaalselt seni, kuni nende emad tuppa astuvad? Tuleb välja, et selle põhjuseks on armastus ja fakt, et lapsed saavad aru, et kodu on alati turvaline koht. 

Lapsed julgevad oma emade juures nii käituda, sest tunnevad end nende juuresolekul turvaliselt. Kui laps on terve päeva üritanud normaalselt käituda, ja seda ka ebameeldivas olukorras, siis kohe, kui ta näeb ema, teab ta, et tohib lasta tunded valla.

Ebameeldivalt käituv ja jonniv põngerjas ei pruugi olla küll see laps, kelle juures sa sooviksid olla, aga kuna sa oled hea ema, julgustad sa oma lapsi tundeid väljendama ja igas olukorras iseendaks jääma. Mis aga kõige olulisem: sa lased lastel ennast turvaliselt tunda.  

Seega võid neid jonnimisi ja vingumisi võtta ka kui imelist auhinda, sest sa lubad lapsel olla tema ise ning tuled seega emaks olemisega suurepäraselt toime.