Reklaam sulgub sekundi pärast

MIKS MARILYN KERRO tegelikult Aleksandr Šepsiga lahku läks?

Eesti esinõid Marilyn Kerro rääkis avameelses intervjuus Uudised.ee-le, miks tema teed Venemaa selgeltnägija Aleksandr Šepsiga mõni aasta tagasi lahku läksid. Kerro jutust võib välja lugeda, et saatuslikuks sai just tema soov lapsi saada, milleks vene meedium aga veel valmis polnud.

"Mina tegin oma eelmise inimesega... ma ei armasta sõnu eks või mida iganes kasutada. Me tegime kaardid ja paljud on küsinud, et miks need kaardid on siiani olemas. Me ei teinud neid kaarte ju üksteisele, me tegime need inimestele. Ja sellepärast need kaardid siin veel ongi, et need inimesi aitaksid ja annaksid nõu.

Vihavaenlased me ei ole. Me küll ei suhtle, aga vihavaenlased me ei ole. Mina suhtleksin, aga tema ego arvatavasti tõusis - mina vaatan teise pilguga asju.

Ma olin oma lapsest ju rääkinud igalpool, et ma tahan last saada. Ma ootasin nii kaua. Ja kui ma oma esimesest suhtest ära tulin, siis ma teadsin, et ma ootasin 5 aastat last. Ja kuna tema ei olnud nõus saama, siis ma läksingi ära, sest teadsin, et mina tahan saada," rääkis Kerro intervjuus.