Reklaam sulgub sekundi pärast

MIKS MARKO ATSO ja tema kihlatu Cerli tegelikult kokku said?

"Eesti selgeltnägijate tuleproovi" uues hooajas võtab teiste sensitiivide kõrval mõõtu ka muusik Marko Atso elukaaslane ja kihlatu Cerli Sarv, kes avaldas "Seitsmestele" maagilise põhjuse, miks ja kuidas nad Marko Atsoga kohtusid ning koos on.

Kas Cerli nägi Markot enda ellu tulemas ka? "Marko on nii võimas hing, et temast võiks eraldi saate teha. Me olime Markoga kohtunud kaks korda, kui mulle tuli info, et ma saan temaga tütre. See oli nii imelik, ma püüdsin seda kogu aeg oma mõttest kustutada. Ja see, miks ma Markoga kohtusin, on kindlasti meie tütre Ella Nora hing, kes meid kokku viis. 

Me kohtusime 2014. aasta aprilli alguses ja see ei ole kordagi katkenud. Alguses oli küll kõik salaja - selles mõttes, et ma ei suutnud enda jaoks selgeks teha, kuidas ta minu ellu üldse saaks tulla, mismoodi ja kelle näol. See tundus kõik nii võimatu. Ja ma olen täna selles elus, kus kõik võimatud asjad on tõeks saanud. 

Aga see ongi see, et ma olen lubavas olekus. Ma lasen juhtuda asjadel, mis on võimatud. Olen aru saanud, et mida vähem me piiritleme ja lõikame ennast väiksemaks, seda rohkem sa elad. Ja seda rohkem saad anda ka teistele," rääkis Cerli intervjuus. 

Vaata täispikka intervjuud siit