Reklaam sulgub sekundi pärast

Miks meestel liiga vara tuleb?

Värskest uuringust selgub, miks mehed tegelikult voodis liiga vara lõpetavad.

Värskest uuringust selgub, miks mehed tegelikult voodis liiga vara lõpetavad.

1200 mehe seas läbiviidud uuring selgitas välja, et 376 meest uurimisalustest on kogenud liiga varajast seemnepurset, vahendab Women´s Health. Seejärel jagati need mehed kahte gruppi: liigvarajase seemnepurske kriteeriumidele vastavad (lõpetavad vähem kui kahe minutiga) ja mehed, kes kestavad küll kauem, kuid lõpetavad varem kui sooviksid.

Selgus, et esimesse gruppi kuulus üsna vähe mehi, millest võib järeldada, et ka täiesti normaalselt funktsioneerivad mehed unistavad siiski pikemast vastupanuvõimest. 

Aga milles peitub siis liigvarajase seemnepurske põhjus? Kui uurijad palusid meestel selgitada, miks see nende meelest juhtub, vastas enamik katsealustest, et neil puudub kontroll või on nad ülitundlikud ehk teisisõnu liialt erutunud. 

Väga vähesed mehed tõid põhjuseks probleeme partneriga, ärevust või tervisehädasid.

Nüüd, mil tead, milles on põhjus, võid oma meest aidata oma seemnepurske üle kontrolli saavutamisel - uurige üheskoos, mis aitaks tal kauem vastu pidada. Ja kui miski ei õnnestu, pidage meeles, et on ka teisi viise rahulduse saamiseks ja sellest pole hullu, kui mees liiga vara lõpetab - hea kaaslane hoolitseb seejärel ka naise eest.

 

Buduaar.ee