Reklaam sulgub sekundi pärast

Miks meestele meeldivad rinnad?

Küsimus: Mis on ühist kokkupandavatel mänguautodel ja naiste rindadel?
Vastus: Mõlemad on mõeldud lastele, aga millegipärast lõpuks mängivad nendega ikkagi isad.
Need on looduslikud piimakannud. Tükikesed naise kehast, mis tulevad erinevates kujudes ja suurustes...

[email protected]

Küsimus: Mis on ühist kokkupandavatel mänguautodel ja naiste rindadel?

Vastus: Mõlemad on mõeldud lastele, aga millegipärast lõpuks mängivad nendega ikkagi isad.

Need on looduslikud piimakannud. Tükikesed naise kehast, mis tulevad erinevates kujudes ja suurustes ja mida võid riietada lõputu valikuga riietusesemetesse. Need on rinnad ja kuigi nende eesmärk on puhtpraktiline, on neid jumaldanud kõik kultuurid ümber kogu maailma alates aegade algusest. ükskõik kuidas neid kutsuda, pole kahtlustki et tänapäeva ühiskonnas omavad naiste rinnad üsna suurt tähtsust. Miks meestele naiste rinnad nii väga meeldivad? Vastused võivad teid üllatada...

Meeste arust on rinnad rahustavad

Sirgjoonelises maailmas, kus on teravad nurgad ja kõva reaalsus, on rinnad pehmed, kutsuvad ja ei ole ohustavad. Kuna neil on ilmne seotus rinnaga toitmisega ja kunagise lapsepõlvega, meenutavad rinnad meestele muretuid päevi, mil emad kaitsesid neid kõikide maailma kurjuste eest.

Rinnad on viljakuse sümboliks

A-korv või Z-korv, rinnad defineerivad naiselikkust samamoodi kui õlle joomine ja jalgpalli vaatamine defineerivad mehelikkust. Rinnad vihjavad sellele, et naine suudab toita ja alal hoida uut elu. Samuti viitavad nad naise võimele järglasi saada kuna märgivad ju naise puberteedi algust. Näiteks just sel põhjusel võib olla see nii, et naiste rinnad meeldivad kõigile, kuid kui mehel on (ülekaalust näiteks) rinnad, peavad kõik neid üsna ebameeldivaks ja eemaletõukavaks.

Asi on looduslikus valikus

Kui uskuda Charles Darwinâ