Reklaam sulgub sekundi pärast

Miks need kuulsad isad mähkmevahetusest keelduvad?

On üsna selge, et Simon Cowell ja Kanye West aasta isa auhinda ei võida – nad keelduvad mähkmevahetusest. 

On üsna selge, et Simon Cowell ja Kanye West aasta isa auhinda ei võida  nad keelduvad mähkmevahetusest. 

54aastane muusikamagnaat Simon Cowell saab esimest korda isaks veebruari lõpus, kuid on veendunud, et lapse sünd tema elustiili juba ei muuda, vahendab Marie Claire. 

"Ma pole kunagi mähkmeid vahetanud ega kavatse seda tegema hakata. Ma lihtsalt ei saa," ütles mees. "Lapse sünni juures viibiksin hea meelega, aga mitte väga lähedal," lisas ta. Näib, et Simoni tüdruksõber Lauren Silverman on tõepoolest õnnega koos ...

Hiljuti tunnistas ka Kim Kardashian, et tema kihlatu Kanye West keeldub lapse mähkmete vahetamsiest. "Ta on parim isa, keda ma tean, armastab oma tütart pööraselt. Ta tegeleb lapsega palju, kuid on üks asi, mida ta ei tee - ta ei vaheta kunagi tütre mähet. Ilmselt ta saaks sellega hakkama, kui olukord nõuaks, aga vabatahtlikult ta käsi külge ei pane," rääkis Kim Ellen DeGeneresi jutusaates.

Õnneks ei puuduta "mähkmeallergia" kõiki staarisasid. 2012. aastal teatas nelja lapse isa David Beckham uhkelt OK! Magazine´ile, et mähkmevahetus pole talle mingi probleem, pigem ta isegi naudib seda isa-lapse hetke. 

Kas teile on vastuvõetav, kui lapse isa mähkmete vahetamisest keeldub?

Buduaar.ee