Reklaam sulgub sekundi pärast

MIKS ON LIIS LEMSALU käsivarrele tätoveeritud number 21?

Armastatud laulja Liis Lemsalu, kes esitleb algaval nädalal oma esimest eestikeelset plaati, käis pühapäeva hommikul külas telesaates "Hommik Anuga". Liisi käsivarrel ilutseb väike ja salapärane tätoveering, milleks on number 21 ja mille tähendusest ei ole ta varem meedias rääkinud. Nüüd aga oli kaunitar nõus sellest Anu Välbale rääkima.

Liis sai selle tätoveeringu, olles 19-aastane ning tätoveeringu tegi Smilersi kunagine bändi liige Martin Jürman, kes ka ise on tuntust kogunud oma tätoveeringute poolest. Aga miks just number 21? Liis ütleb, et ta peab seda oma õnnenumbriks ja see number tähistab tema kõige õnnelikumat eluperioodi. Jutt on aastatest, mil Liis elas vanematega Norras ning tema profijalgpallurist isa tegi edukat karjääri number 21 särgis. Sellest ajast tunneb ka Liis, et just 21 on tema õnnenumber. 

Liis tunnistas saates, et õppis vaid nelja kuuga suhtlemistasandil norra keele selgeks ning Eestisse tagasi kolimine oli esialgu väga raske, kuna ühtegi sõpra siin ees ei oodanud. Liis räägib ka täna veel vabalt norra keelt ning suhtleb oma Norra sõpradega.

 

Buduaar.ee