Reklaam sulgub sekundi pärast

MIKS SOOVIB ANETTE MARIA RENNIT, et tal eksisteeriks identne kaksik?

Superstaarisaatest tuntuks saanud lauljatar Anette Maria Rennit kirjeldab oma stiili kokkuvõtlikult ühe sõnaga - šikk. Tema üheks lemmikrõivaesemeks on nahkpüksid ja pintsak.

Mida talle aga üldse ei meeldi kanda, on tavalised teksad, T-särk ja tossud. „Ma lihtsalt ei suuda neid koos selga panna. Kui midagi neist kannan, siis tavaliste teksade asemel osutuvad valituks näiteks traksipüksid. „Tavaliselt ootan riietuselt seda tunnet, et nüüd ma näen välja nagu kõva rebel tšikk. Samas mõni päev tunnen, et tahaks selline lihtne, kena ja naiselik olla,“ täpsustab Anette Maria. Värvidest eelistab neiu musta, lillat ja punast. 

Anette tunnistab, et shopata talle ei meeldi. „Jube tüütu on poode läbi kammida, nii tore oleks, kui eksisteeriks mul identne kaksik, kes prooviks minu asemel kõik riided poodides läbi. Selle tõttu ilmselt leiangi end poest ainult siis, kui tean täpselt ette seda look'i, millist tahan ja muu poole pööran pilgu vaid harva. Käin selles kaubamajas, kust loodan vastava leida. Välismaal on muidugi huvitavamat kaupa, kuid seal jõuan shoppama alles siis, kui kõik huvitavam sellel maal nähtud on,“ ütleb lauljatar. 

Kes on sinu lemmikud moeloojad ja brändid? 

Mulle väga meeldib Eesti moeloojate looming - Kirill Safonov, Riina Põldroos, Aldo Järvsoo, Tallinn Dolls. Veel meeldivad Calvin Klein ja Tommy Hilfiger.

Mis oli su viimane moeost? 

Tommy Hilfigeri kleidipikkuses pusa valgetes, punastes ja tumesinistes toonides.

Anette Maria tänane päeva LOOK:

Pildil kannab Anette Maria: 

Saapad - River Island

Käekell ja käevõru - Daniel Wellington

Kõrvarõngad - Tanel Veenre

Päikseprillid - ALDO

Triiksärk - Isa kapp

Nahktagi - Zara

Lateksretuusid - New Yorker