Reklaam sulgub sekundi pärast

Miks tasub tulla Buduaari turule? Superpakkumised!

Juba sel nädalavahetusel muutub Saku Suurhall ostuparadiisiks, sest uksed avab sügisene Buduaari turg LIVE! Lisaks paljudele eraisikust müüjatele on seekord kohal rekordarv firmasid suurepäraste ja veelgi paremate pakkumistega.

Juba sel nädalavahetusel muutub Saku Suurhall ostuparadiisiks, sest uksed avab sügisene Buduaari turg LIVE! Lisaks paljudele eraisikust müüjatele on seekord kohal rekordarv firmasid suurepäraste ja veelgi paremate pakkumistega.

Särval ostupeol on uue hooajakaubaga kohal K&G OÜGarderoob.net, Anita Butiik, Livotrade OÜ, Fiora OÜ, Elaire Butiik, Kleidipood OÜ, kauneid Itaalia rõivaid nii lastele kui naistele müüb Rimadeks OÜ, karusnahatooteid leiab firma Potter Tm lettidelt. Rootsi moefirma Halens pakub pea 70% allhindlusega riideid ja jalatseid naistele, meestele ning lastele. 

Otsid uusi jalanõusid? Vaata kindlasti ka XT Store ja Nevio OÜ müügiboksidesse. Milline naine ütleks ei kaunitele ehetele ja pesule? Just neid võib leida Sinu Ehted OÜ letilt, imelisi Tiibeti käsitööehteid ja aksessuaare aga Novo Consult OÜ väljapanekust. Kaunis pesu ootab sind Bona Dea müügiboksis. Radikainen OÜ toob turule käsitööna valminud kaunid nahkkotid, vööd, rahakotid ja jalatsid.

Kõikide vintage-fännide rõõmuks on kohal kauplus Muigur. Puidust šikke kikilipse müüb Wooden Lifestyle OÜ.

Parimate pakkumistega rõõmustavad turu külastajad ilutoodete pakkujad BeautyPro,  Allium UPI, Christelle Cosmetics, Allium Pharma, Kevelt, Tigedik OÜ, Salongikaubad OÜ, Natura Method OÜ, Cocoman OÜ ja CosmeticSALE.  Parimate sooduspakkumistega on kohal ka Kallos Cosmetics ning Eesti oma ilubränd Vestige Verdant.

Kõige väiksemad turukülalised saavad uudistada Lelunurk.ee ja Bebee Shop müügiplatsil. Turule on oodatud ka kõik "Kättemaksukontori" fännid, sest kohal on ka TV3, kes müüb sarja fännitooteid.

Kumeland OÜ pakub tasuta ehete ja prillide puhastamist. Metriton OÜ toob sinu ellu põnevust, lisades välimusele vürtsi uue silmavärviga.

Kehakinnituse eest hoolitsevad AL Trading OÜ, Juhanson OÜ, Maheleib OÜ, Da Vinci Coffee, Nutriless, Coex OÜ, Premium Brands OÜ, Mahe Jäätis OÜ, Nobe kohvikäru ja maitsvat kookosvett pakub Good Taste OÜ.

Põnevaid kurkumitooteid leiab CurcuMix OÜ müügiboksist. Lahedaid käsitööküünlaid nii kodu kaunistamiseks kui ka kinkimiseks toob turule Elli OÜ.

Kõik piletiostjad või Buduaari ajakirja piletiga saabuvad külalised saavad kassast kaasa tasuta magustoidu kupongi uuelt Ladina-Ameerika restoranilt La Tabla, mis asub Kalamaja peatänaval.

 

VAATA, millised head pakkumised firma nimede taga peituvad, SIIT.

 

Buduaar.ee