Reklaam sulgub sekundi pärast

Milaano moenädala iluikoonid: Lipfinity Essential Catwalk Colours

 

LIPFINITY ESSENTIAL CATWALK COLOURS 

Essential Pink, Essential Natural, Essential Violet on Lipfinity uusim värvikollektsioon. Lipfinity on kauapüsivate huulepulkade esinumber, iga üheksa sekundi järel müüakse maailmas üks Lipfinity toode. 

Lipfinity Essential Catwalk Colours kollektsiooni 3 uut Special Edition tooni täiendavad Max Factor Lipfinity tootesarja olemasolevat värvipaletti. Kõigi toodete puhul on kasutatud ikoonilist Lipfinity tehnoloogiat

LIPFINITY ESSENTIAL CATWALK COLOURS kollektsiooni esitlus toimus Milano 2009. aasta kevad-suvise moenädala raames ning kollektsioonist sai koheselt meigikunstnike varustuse kohustuslik osa. Lipfinity tõestas oma kauapüsivaid  omadusi nii lava taga kui poodiumil, mistõttu iga modell ilmus moelavale täiuslikus ilus, mis püsis kogu päeva vältel. 

 

Rahvusvaheline meigikunstnik ja Max Factori ülemaailmne loovdirektor Pat McGrath ütleb: „Lipfinity Essential Catwalk Colours kollektsioon on huulte jaoks täiuslik. Neid meeldivaid toone võib täie enesekindlusega kanda iga naine, sest nad sobivad igasuguse jumega ning on samas ülimalt püsivad ja luksuslikud. Huuled on niisutatud ja hooldatud ning rikkalik värv püsib kogu päeva. Käepärane aplikaator ja täiuslik valik julgeid ning naturaalseid toone teevad sarjast moeikooni nii laval kui väljaspool seda.“ 

 

Sel hooajal oli Max Factor taas Milano moenädala uute moeloojate “New Up-Coming Designers” (NUDE) show eksklusiivne ilusponsor. Show sätestab globaalse platvormi ning aitab oluliselt kaasa eredamate uute Itaalia moetalentide tunnustamisele. 

Max Factori meigikunstnike rahvusvaheline meeskond koosseisus Rajan Tolomei (Itaalia), Gregorio Ros (Hispaania), Wojtek Rostowski (Poola), Stephan Schmied (Saksamaa) ja Mina Ingerslev (Taani) lõi kaks selgejoonelist look’i, mis rõhutasid ja peegeldasid iga moekunstniku kollektsiooni olemust. Maailmakuulsate meigikunstnike tiim tuli välja rahvusvahelise meigikunstniku ja Max Factori ülemaailmse loovdirektori Pat McGrathi 2009.aasta kevad-suviste meigitrendide dramaatilise taasloomisega. 

Max Factori meigikunstnike meeskonna ülesandeks oli kolmekümne modelli meikimine ning Essential Catwalk Colours kollektsioon lõi ühtviisi laineid nii meigikunstnike kui modellide seas. Lipfinity kauapüsivad omadused tulid tõeliselt esile ja tagasid iga modelli ilmumise moelavale täiuslikus ilus, mis püsis kogu päeva vältel. 

 

“Moedemonstratsioonidel on Lipfinity minu jaoks asendamatu,” ütleb Pat McGrath. “Tihtipeale alustan ma modellide meikimist juba neli tundi enne demonstratsiooni algust ja modellid söövad, modellid joovad, modellid vestlevad, nii et kui fookuses on huuled, siis on kindlalt püsiv huulepulk äärmiselt oluline. Lipfinity on tõepoolest ülim lavatagune ajasäästja!” 

 

Kahe look’i silmapaistvaimaks osaks osutunud superseksikate ja mahlakate huulte jumestamiseks kasutati Lipfinity Essential Catwalk Colours värve Essential Pink ja Essential Natural, kahte uut, limiteeritud väljaandes värvitooni sisaldavast kollektsioonist. Lipfinity Essential Catwalk Colours on uusim Lipfinity värvikollektsioon. 

Esimene look demonstreeris veatut meigipõhja, sädelevaid kullakaspronkse silmi, tušikihtidega rõhutatud ripsmeid ja sätitud kulme. Huuled olid jumestatud Lipfinity Essential Catwalk Colours tooniga Essential Natural, mille õhetav soe roosa peegeldab erksäravatele huultele orienteeritud trendi ja on 2009. aasta kevad-suvise hooaja olulisemaid toone. Kauapüsiva värvitooni tagab läikiv ja niisutav topcoat. Teine look demonstreeris matimat meigipõhja, struktureeritud tumehalle suitsusilmi ja pikki lopsakaid ripsmeid. Huuli rõhutavate pehmelt heleroosade toonide saavutamiseks kasutati Lipfinity Essential Catwalk Colour tooni Essential Pink. Huule keskele kanti efekti andvat läiget, mida kattis niisutav topcoat. 

 

 

 

 

[gallery ids="1890672,1890678"]