Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLAL KATRI KATS JA Juhani Särglep abielluvad?

Instagrami staarid Katri Kats ja Juhani Särglep on justkui unistuste paar, kes meeskonnana toimib lausa imeliselt - kahekesi kõikjal üle maailma reisides ja elu nautides teenivad nad tuhandeid eurosid kuus. Katri ja Juhani Instagrami kontodel on vastavalt üle seitsmekümne ja neljakümne tuhande jälgija üle kogu maailma.

Koos on paar olnud aga juba pikki aastaid ning varasemalt on Katri Buduaarile antud intervjuus öelnud, et nad tutvusid lausa üheksa aastat tagasi ühel majapeol. Juhani oli see, kes Katrit märkas ning naise välja kutsus. Kuigi Katri alguses huvitatud ei olnud, siis peagi taipas ta siiski, et just Juhani ongi see õige. 

Uudised.ee küsis Katrilt ja Juhanilt, millal nad abielluvad. Vastuse andsid mõlemad ja nagu selgub, siis pulmad tõepoolest tulemata ei jää. "No eks kõik on minu korraldamise taga kinni praegu. Paari aasta jooksul ilmselt. Mitte Eestis, aga kusagil mujal Euroopas,"ütles Katri.

Juhan aga tõdeb, et temal on selge visuaal nende pulmapaigast peas juba olemas. "Kusagil kõrgemal, ookeani vaatega villa,"kirjeldab Juhani oma nägemust.