Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLAL SINU AUTO viimati ilusalongis käis?

Sa oled ilus ja hoolitsetud naine, kes käib vähemalt korra kuus ilusalongis. Sinu juuksed ja küüned näitavad teistele, mis naine sa oled ja mida väärtustad. Aga kuidas on seis sinu autoga? Kas hellitad oma raudset kallimat samamoodi nagu iseennast ja viid tedagi ilusalongi? 

Sa oled ilus ja hoolitsetud naine, kes käib vähemalt korra kuus ilusalongis. Sinu juuksed ja küüned näitavad teistele, mis naine sa oled ja mida väärtustad. Aga kuidas on seis sinu autoga? Kas hellitad oma raudset kallimat samamoodi nagu iseennast ja viid tedagi ilusalongi? 

Nii, nagu maniküüri ja soengu osas on naistel erinevad kvaliteedinõuded, ei pea iga naine tähtsaks ka seda, et auto oleks puhas ja läikiv. Selline suhtumine võib aga kätte maksta, sest auto on naise aksessuaar samamoodi nagu käekott või kingad. Su kingad ei pea olema uued ja hirmkallid, aga need peavad alati olema puhtad ja hooldatud. Sama reegel kehtib ka auto kohta. Ju oled isegi seda kogenud, et läikiv ja pestud auto on oluline nii sinu mainele kui enesetundele. Tihtipeale on just naiste autod pesemata ja hooldamata. Paljud mehed on seisukohal, et auto on naise parim peegelpilt ja näitab, kui hoolitsev, armastav ja korralik sa tegelikult oled. Kuna meestele endale on tähtis, et nende auto oleks puhas ja ilus, siis hindavad nad väga kõrgelt ka seda, kui naise auto on nii seest kui väljast puhas.  

Kiirpesula vs käsipesula

Kas teadsid, et ka päevi näinud auto võib lõhnata nagu uus ning käekoti või võtmega uksele tõmmatud kriimud ei vaja sugugi remonditöökoda? Neid on võimalik kiire poleerimisega eemaldada. Just sellised kvaliteedierinevused tulevad esile, kui eelistad Clean Maker käsipesulat bensiinijaama kiirpesulale. Lisaks saad käsipesulas lahti koledatest pigiplekkidest ning veljed, mis kiirpesulas alati laiguliseks jäävad, saavad nüüd uuelaadse välimuse. Mis iganes ettekäänet sa oma pesemata autole ka ei otsiks, olgu selleks siis ajanappus või lapsed, kes autos kaose on tekitanud, on nüüd aeg auto ilusalongi viia ja talle uus välimus anda. Muide, kui lapsed on autosalongi istmetele või põrandale piima või mõnd muud haput lõhna tekitanud toitu maha ajanud, siis ka sellest saab Clean Makeris vabaneda.

Uskumatu, kui palju ilusamaks võib su auto muutuda pärast korralikku salongihooldust. Tallinnas Mustamäel asuv Clean Maker autopesula on koht, mis pole päris tavaline autopesula, see on sinu auto ilusalong. Clean Maker tegutseb turul juba 15 aastat ning mõtleb igati kliendi mugavusele, sealhulgas pakub võimalust ka nii pangakaardiga kui firmasõidukite eest arvega tasumiseks. Lisaks kõigele tasub Clean Makeri kasuks otsustada ka seetõttu, et hinnatase on soodsam kui teistes kõrgeima klassi käsipesula salongides. Mugav asukoht võimaldab sul auto pesulasse jätta ning ise trolli või bussiga asju ajama minna.

Autole tehakse nii välispesu kui sisekoristust ja vajadusel keemilist puhastust. Lisaks on poleerimisega võimalik kõrvaldada väiksemaid kriime ning vahatamine aitab sul järgmistel pesukordadel raha kokku hoida, sest autovärv saab pikaajalisema kaitse mustuse eest. Usalda oma auto suurte kogemustega professionaalide kätte, kes valivad sõltuvalt auto seisukorrast õiged vahendid salongihooldustoodete seast ning tagastavad sulle auto, mis näeb aastaid noorem välja.

Tutvu Clean Maker autopesula teenustega ja broneeri aeg aadressil www.cleanmaker.eu.