Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLES PEITUB ANU SAAGIMI ilu ja nooruse tegelik saladus?

Tänavustel blogiauhindade jagamisel uuris Brigitte Susanne Hunt Anu Saagimilt, mis on tema lõputu ilu ja nooruse saladus, mille peale lajatas Anu, et joob mune. Lisaks arutasid Anu ja Brigitte naistevahelisi konflikte ja teineteise sarnasusi.

Brigitte tõdes intervjuus, et Facebooki piltidel nimetatakse teda kogu aeg nooreks Anu Saagimiks ning uuris seepeale bravuuritarilt, kas see on tema jaoks kompliment või solvang. "Kallikene, kui sina ükskord nii vanaks saad nagu mina, siis sina kindlasti nii hea välja ei näe nagu mina," heitis Anu nalja. 

Brigitte küsis järgmiseks, et kuidas Anu siis nii hea välja näeb - kas põhjus peitub geenides või heas kosmeetikas. "Ma just täna rääkisin, et ma joon tooreid mune ja ka söön neid. Olen rääkinud nii vuti-, kana- kui ka meeste munadest - kõik kõlbab mulle," vastas Anu. 

"Anu, sa olid täna õhtujuht Eesti blogiauhindade galal ja sa panid mind üsna piinlikkusse olukorda - sa kutsusid minu ja mu suurima rivaali lavale ning panid meid tanki. Olgem ausad, see on asi, mida ka mina teeksin. Miks sa tegid mulle niimoodi haiget?" küsis Brigitte Anult. 

Vaata, mida Anu vastas, allpool olevast videost: