Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLES PEITUB TEADLIKU NAISE naudingute saladus?

Teadlased on kindlaks teinud, et orgasm, mis on saadud seksist kalli inimesega, on palju parem ja kvaliteetsem kui masturbeerides, kuid kindlasti ei tasu alahinnata ka viimast, sest sooloseks on otsetee oma keha tundmaõppimiseks ning veelgi intensiivsemateks naudinguteks koos partneriga. Õnneks on möödas ka ajad, mil sekslelude vedelema jätmise eest peaks silmad maha lööma, sest igal naisel on see väikene „saladus“ kapis või öökapi kaunistusena.

Ühel vihmasel nädalavahetusel tundis üks edukas ärinaine end veidi seiklushimuliselt ja astus erootikakauplusesse, et osta vibraator – ta pidi ent tõeliselt pettuma. Miks paistis kõik nõnda maitsetu ja vastumeelne? See tundus naiste suhtes ebaõiglane.

Kas teadsid, et näiteks Suurbritannias leidub rohkem naisi, kellel on kodus vibraator, kui majapidamisi, kus on nõudepesumasin? Mujal kasutab vibraatorit 50% naistest ning ülejäänutest kaks kolmandikku soovivad seda proovida.

Selgus kaks lihtsat tõsiaja. Esmalt: nõudlus seksuaalse heaolu toodete järele oli ülemaailmne, ja teiseks, ostlemise keskkond, tootedisain ja kvaliteet olid murettekitavalt ebameeldivad kogu maailmas. Ükski bränd ei rääkinud naistega lugupidavalt. 2013. aastal toodi turule esimene Smile Makers. Selle idee oli lihtne: parim tootekogemus, bränd, mida naised saavad armastada, ning toode, mis on reklaamitav ja müüdav igapäevases keskkonnas.

„Vibraatori kasutamine toob vaheldust ja aitab uute ideede katsetamisele kaasa.“

Seksikoolitaja ja naudingute maaletooja Epp Kärsin sai oma esimese SmileSmakersi vibraatori kingituseks. „Väga kvaliteetsed ja armsad värvilised tegelased! SmileSmakersite kasuks räägib nende armas ja väike suurus, palju erinevaid vibratsiooniastmeid, ja kui õrnalt end puudutada, õpib naine läbi selle oma keha paremini tundma. Vibraatorid on imeliste värvidega ja parimast materjalist, mis turul saadavad,“ kiidab Epp. „Lisaks on saadaval erinevate kujudega vibraatoreid, millel igal on oma naudingute pagas. Vali oma lemmik või mitu lemmikut ja lase fantaasial lennata!“

Epp ise väga suur vibraatorite fänn ei ole. „Kuigi vahel harva ikka kasutan. Lihtsalt, et oleks vaheldust – ja pigem on see uute ideede katsetus. Minu jaoks ei asenda päris-meest ja mehe puudutust ükski vibraator.“

Kui rääkida leludest, tuleks kindlasti mainida sedagi, et vibraatori kasutamisega on mõistlik piiri pidada. Koolitajana on ka Epp kokku puutunud naistega, kes ise on rikkunud liigse agarusega oma tupe tundlikkuse. Kui sageli aga võiks vibraatorit kasutada? „Mõned korrad kuus on kindlasti sobiv. Kui naine, aga kurdab, et mees ei suuda teda rahulduseni viia, aga ise on alati vibraatorit kasutanud, tuleb vibraator mängust välja jätta. Tupe tundlikkus taastub, aga mõnedel juhtudel võtab see aega isegi pool aastat,“ räägib Epp ja paneb siiski naistele veel kord südamele, et tuleks pidada piiri. „Liigne agarus pole hea sinu tundlikkusele.“

Kas teadsid, et 92% naistest rahuldavad end regulaarselt ehk üks kuni kaks korda nädalas? Kaks kolmandikku naistest tegeleb masturbeerimisega veelgi tihedamini. Keskmine aeg, mida eneserahuldamisele kulutatakse on 13 minutit ning selle aja jooksul saadud orgasmide arv jääb enamikel kolme ja üheksa vahele.

5 vahvat „meest“:

THE FRENCHMAN (PRANTSLANE)

Eriti paindlik ja nõtke vibreeriv keel, oraalseksi imiteerija.

Kas teadsid, et kogu meie keha võib muutuda erogeenseks? The Frenchman on täiuslik abivahend erogeensete tsoonide avastamiseks ja stimuleerimiseks. Õrn ja äärmiselt sile vibreeriv keel sobib endaga mängimiseks või eelmängu intensiivistamiseks koos partneriga.

Hind: 29,99 €, Euronics.ee

THE FIREMAN (TULETÕRJUJA)

Intensiivne kliitori vibraator, ainulaadne disain laiemaks stimulatsiooniks.

Fireman tähendab täiesti uut kogemust – see on ainulaadse disainiga kliitori vibraator laialdasema stimulatsiooni jaoks. Selle ümar ninaots tekitab stimulatsiooni kliitorile, samas kui leegi kuju hellitab ümbritsevaid häbememokkasid. Ideaalne eneserahuldamiseks ja kahekesi kasutamiseks, eelmängu ajaks või suurema naudingu jaoks penetratsioonil.

Hind: 49,99 €, Euronics.ee

THE TENNIS COACH (TENNISETREENER)

Võimas, ümara peaga G-punkti stimuleerija.

Kas teadsid, et G-punkt on tupe laes olev erogeenne tsoon, mille stimuleerimine võib tekitada meeletuid orgasme? Tennis Coach on ümara peaga ning valmistatud ülipehmest silikoonist. See on täiuslik seksimänguasi oma G-punkti leidmiseks ja stimuleerimiseks!

Hind: 49,99 €, Euronics.ee

THE MILLIONAIRE (MILJONÄR)

Legendaarne vibraator väliseks ja sisemiseks mänguks.

Millionaire sobib täiuslikult sinu seltskonda mõnusa võnke avastamiseks! See legendaarne vibraator oma klassikalise kuju ja paljude oskustega on kasutatav nii sees- kui välispidiselt.

Hind: 49,99€, Euronics.ee

THE SURFER (LAINELAUDUR)

Võimas ja kompaktne kliitori stimuleerija

Surfer on võimas ja kompaktne kliitori stimuleerija, mis on mõnulainete tekitamise ekspert… Selle ümar pea ja väikesed kumerused loovad täiusliku puudutuse ja surve kliitoriorgasmi imede vallapäästmiseks.

Hind: 39,99 €, Euronics.ee

 

Artikkel ilmus ajakirjas Buduaar mai-juuni 2019.